Saapumisohjeet


Kaikki tiet vievät Karnevaaliin

Kasvu Open Karnevaali järjestetään messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongissa, jonka yhteydestä löytyvät hyvät majoitus-, pysäköinti- ja ravintolapalvelut.

Kätevintä Jyväskylään on saapua junalla. Helsingistä Jyväskylään junayhteys kestää 3 tuntia ja bussiyhteys noin 4 tuntia. Saapuvat junat ja bussit pysähtyvät Jyväskylän Matkakeskuksella, josta matkaa Jyväskylän Paviljongille on alle 5 minuuttia - kuljet vain ylikulkusillan läpi ja olet perillä. 

Autolla Helsingistä Jyväskylään pääsee alle kolmen tunnin ja Oulusta Jyväskylään noin neljässä tunnissa. Lentoyhteys Helsingistä Jyväskylään on noin 35 minuuttia, ja ajomatka Tikkakosken lentokentältä Jyväskylän Paviljonkiin noin 20 minuuttia. 

Pysäköinti

Paviljongin pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy. Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Lisäksi Paviljongin B-hallin takana on näytteilleasettajille tarkoitettu pysäköintialue P-Paviljonki 3.

Toinen hyvä vaihtoehto on jättää auto hotelliin tai muualle Jyväskylän keskusta-alueelle ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta Paviljonkiin. Jyväskylän kaupungin alueella, kävelymatkan päässä Paviljongista, on runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. 

Tapahtuman rakentamis- ja purkuajan pysäköintikortit saa päiväkohtaisesti P3-alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä. Pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla.

Joukkoliikenne

Tarvittaessa joukkoliikenteen aikatauluja pääset selaamaan tästä.

Taksi

Taksi Jyväskylän alueella palvelee numerosta  0100 6900, Jytaksi. Taksitolppa Lutakon aukiolta löytyy Jyväskylän Paviljongin pääsisäänkäynniltä.

Jyväskylän sisällä liikut helpoiten jalan, sillä kaikki palvelut sijaitsevat lyhyen matkan päässä Jyväskylän Paviljongista ja Jyväskylän keskustasta. Lisäksi kaikki tarjoushintaiset majoitusvaihtoehtomme sijaitsevat vain kävelymatkan päässä Paviljongista. 


Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12
40100, Jyväskylä
Google maps -linkki
Tarkat koordinaatit Paviljonkiin:
62° 14′ 23.65″ N 25° 45′ 27.08″ E