Kasvu Open -applikaatio

Lataa Kasvu Open -applikaatio ja kaikki tapahtumainfot löytyvät taskustasi!

Alta löydät ohjeet Kasvu Open -applikaation lataamiseen ja verkostoitumistyökalun käyttöön. Applikaatiossa on tapahtumainfoja, äänestyksiä, uutisia sekä verkostoitumistyökalu. Työkalun avulla voit sopia tapaamisia muiden Karnevaali-vieraiden kanssa. 

Applikaatiosta löydät kaikki Karnevaaliin liittyvät tiedot kätevästi yhdestä paikasta.


Näin lataat Kasvu Open -applikaation:

  1. Mene Google Play Kauppaan tai App Storeen ja lataa puhelimeesi sovellus, joka löytyy nimellä Kasvu Open.
  2. Kun applikaatio on ladattu, avaa sovellus ja näppäile koodi 1384
  3. Klikkaa applikaation päävalikosta ”Verkostoitumistyökalu” -painiketta rekisteröityäksesi verkostoitumistyökaluun
  4. Ota verkostoitumistyökalu käyttöön noudattamalla applikaation ohjeita 

Kasvu Open -applikaatiota voit käyttää myös ilman verkostoitumistyökaluun rekisteröitymistä. Applikaatiosta löytyvät tapahtumainfot ja uutiset ovat saatavillasi heti sovelluksen ladattuasi.

Verkostoitumistyökalu

Tänä vuonna Karnevaalissa on käytössä Prospectum Oy:n tarjoama verkostoitumistyökalu. Verkostoitumistyökalu on Kasvu Open -applikaation sisällä toimiva työkalu, jonka kautta voit sopia kahdenkeskisiä tapaamisia verkostoitumisalueelle. Verkostoitumistyökaluun voivat rekisteröityä kaikki Karnevaaliin ilmoittautuneet. Työkalusta löydät Karnevaali-vieraat, sijoittajat, asiantuntijat ja Kasvu Open -tiimin. 

Verkostoitumistyökaluun rekisteröityneiden käyttäjien nimen perässä näet prosenttiosuuden, joka kuvastaa sitä, kuinka hyvin mielenkiinnonkohteenne sopivat yhteen. Jos käyttäjän nimen perässä on harmaa pallo, hän ei ole rekisteröitynyt työkaluun. Voit kuitenkin lähettää tapaamispyynnön myös tällaisille käyttäjille, jolloin hän saa sähköpostiinsa tiedon asiasta ja mahdollisesti rekisteröityy työkaluun. Pääset muokkaamaan profiiliasi verkostoitumistyökalun asetuksista, jossa voit päivittää yhteystietoja, mielenkiinnonkohteita, rooleja sekä aikoja, jolloin olet tavoitettavissa.
 

Voit sopia 15 minuutin tapaamisia

  • Keskiviikolle 12.45-22.00 väliselle ajalle
  • Torstaille 8.00-16.00 väliselle ajalle

Kun molemmat osapuolet ovat hyväksyneet tapaamiskutsun, työkalu antaa pöydän numeron, jossa tapaatte.

 

Ilmoittaudu mukaan!