Teemapöydät

Hyödynnä kumppaneiden asiantuntemus

Teemapöydät ovat Karnevaalin kumppaneiden isännöimiä verkostoitumisalustoja. Teemapöydissä kumppanit jakavat asiantuntijuuttaan valitsemansa aiheen ympäriltä. Paikkoja yhdessä pöydässä on yhdeksälle ilmoittautuneelle, mutta mukaan voi hypätä vielä tapahtuman aikanakin. Tälle sivulle keräämme kumppaneidemme tarjoamat teemapöydät aiheineen.

Tietoa teempöydistä lähetetään osallistujille sähköpostitse ja tapahtumassa sinua auttaa henkilökunta. 

Teemapöytiin ilmoittautuminen tehdään samalla lomakkeella Karnevaali ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu!


Nordea - Pöytä 1 

Kasvun rahoitus monipuolistuu ja monimutkaistuu. Kasvuyrittäjän kannattaa investoida aikaa erilaisten vaihtoehtojen pohdintoihin. Kasvun rahoitusvaihdot teemapöydästä saat selkeyttä ja suuntaa omiin ratkaisuihisi Nordean ammattilaisen opastuksella.

Keskiviikko
16:15-16:40 - Kasvun rahoitusvaihtoehdot / Petteri Karlsson
16:45-17:10 - Kasvun rahoitusvaihtoehdot / Anni Ylismäki
17:15-17:40 - Kasvun rahoitusvaihtoehdot / Petteri Karlsson

Torstai
11:00-11:25 - Kasvun rahoitusvaihtoehdot / Anni Ylismäki
11:30-11:55 - Kasvun rahoitusvaihtoehdot / Petteri Karlsson 

 

Varma - Pöytä 1

Keskiviikko
17:45-18:10 - Johtamisen haasteet kasvussa / Ilari Abdeen
18:15-18:40 - Johtamisen haasteet kasvussa / Miikka Nikkilä
18:45-19:10 - Johtamisen haasteet kasvussa / Suvi Kivilaakso ja Lotta Väisänen

Torstai
12:00-12:25 - Johtamisen haasteet kasvussa / Miikka Nikkilä
12:30-12:55 - Johtamisen haasteet kasvussa / Ilari Abdeen

 

Finnvera - Pöytä 2 

Vientikaupan rahoitus: Vientikaupassa pärjääminen vaatii yhä osaavampaa rahoituksen ja maksutapojen hallintaa. Ostajarahoituksella myyjän mahdollisuudet voittaa vientikauppa paranevat. Saatavansa suojaamalla yritys välttää tarpeetonta riskinottoa. Tule hakemaan parhaat ratkaisut yrityksesi viennin rahoitukseen Finnveran teemapöydästä!

Omistajan vaihdos: Mietitkö yrityksesi myyntiä? Harkitsetko yrityksen ostoa? Finnvera tarjoaa yritysjärjestelyissä lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin tai käyttöpääomaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi rahoitettu! Tule Finnveran teemapöytään keskustelemaan rahoitusvaihtoehdoista, jos yrityskauppa on mielessä.

Keskiviikko 
17:45-18:10 - Vientikaupan rahoitus / Erno Ihto, Rahoituspäällikkö
18:15-18:40 - Vientikaupan rahoitus / Erno Ihto, Rahoituspäällikkö
18:45-19:10 - Omistajan vaihdos / Elisa Sipponen, Rahoituspäällikkö

Torstai
11:00-11:25 - Vientikaupan rahoitus / Erno Ihto, Rahoituspäällikkö
11:30-11:55 - Omistajan vaihdos / Elisa Sipponen, Rahoituspäällikkö

 

MarkkinointiAkatemia MAK - Pöytä 2 

Miten maksimoida mainostuotto? 

Yrityksen markkinointiin on usein käytettävissä vain rajallinen budjetti, vaikka kyseessä on se ratkaisevin osuus onnistumisessa. Siksi onkin kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, että markkinointitoimenpiteet valitaan oikein ja jokainen toimenpide tuottaa tulosta. Yritykset, joilla on rajallinen määrä markkinoinnin resursseja saavuttavat parhaita tuloksia silloin, kun markkinointi rakennetaan kotisivujen ja kampanjoiden varaan. 

Pöytään osallistuminen sopii kaikille, joilla on kasvutavoitteita ja haluavat maksimaalisen hyödyn rajallisista resursseistaan. 

Keskiviikko
16:45-17:10 - Digitaalisen asiakashankinnan analytiikka ja mittaaminen / Aapo Lundberg
17:15-17:45 - Digitaalisen asiakashankinnan analytiikka ja mittaaminen / Aapo Lundberg 

Torstai
12:00-12:25 - Digitaalisen asiakashankinnan analytiikka ja mittaaminen / Saara Lehdonmäki
12:30-12:55 - Digitaalisen asiakashankinnan analytiikka ja mittaaminen / Saara Lehdonmäki
13:00-13:25 - Digitaalisen asiakashankinnan analytiikka ja mittaaminen / Saara Lehdonmäki

 

Innovestor - Pöytä 3

Kun hakee rahoitusta, kannattaa viettää tarpeeksi aikaa hyvän sijoittaja esityksen tekemisessä. Mikko käy läpi mitä sijoittaja odottaa esityksestä, miten lähestyä sijoittajia, pitchin struktuurin ja antaa esimerkkejä miten esitystä ei kannata tehdä.

Keskiviikko
17:45-18:10 - Mitä sijoittaja pitchin täytyy sisältää? Mikko Rautiainen / Innovestor Dealflow Manager
18:15-18:40 - Mitä sijoittaja pitchin täytyy sisältää? Mikko Rautiainen / Innovestor Dealflow Manager
18:45-19:10 - Mitä sijoittaja pitchin täytyy sisältää? Mikko Rautiainen / Innovestor Dealflow Manager


Haluatko tukea lupaavimpia kasvuyrityksiä sijoituksen muodossa? Innovestor mahdollistaa sijoittaminen lupaavimpiin kasvuyrityksiin yhdessä ammattimaisen pääomasijoittajan kanssa. Mutta miksi sijoittaa kasvuyrityksiin ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Sijoitusjohtajamme Wilhelm Lindholm kertoo teemapöydässä lisää.

Torstai
11:00-11:25 - Kanssasijoittaminen pääomasijoittajan kanssa – miksi ja miten? / Wilhelm Lindholm, Innovestor Chief Investment Officer
11:30-11:55 - Kanssasijoittaminen pääomasijoittajan kanssa – miksi ja miten? / Wilhelm Lindholm, Innovestor Chief Investment Officer
 

Vauraus - Pöytä 3

Kasvu sitoo aina pääomia tavalla tai toisella. Joukkorahoitus voi olla tällöin paras ratkaisu yksin tai yhdessä muiden rahoittajien kanssa. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten nopea ja vaivaton joukkorahoitus voi mahdollistaa juuri sinun liiketoimintasi kasvun ja mitä eri vaihtoehtoja joukkorahoitus voi tarjota.

Ville Urpilainen on Vauraus Suomi Oyj:n liiketoimintajohtaja. Villellä on yli kymmenen vuoden työkokemus rahoitusalalta monipuolisista tehtävistä Suomesta ja ulkomailta. Tämän lisäksi Ville on ollut perustamassa lukuisia kasvuyrityksiä ja hän toimii tällä hetkellä usean yhtiön hallituksen jäsenenä.

Keskiviikko
16:45-17:10 - Joukkorahoitus osana kasvuyhtiön rahoitusta / Ville Urpilainen
17:15-17:40 - Joukkorahoitus osana kasvuyhtiön rahoitusta / Ville Urpilainen

Torstai
12:00-12:25 - Joukkorahoitus osana kasvuyhtiön rahoitusta / Ville Urpilainen
12:30-12:55 - Joukkorahoitus osana kasvuyhtiön rahoitusta / Ville Urpilainen
13:00-13:25 - Joukkorahoitus osana kasvuyhtiön rahoitusta / Ville Urpilainen

 

KPMG - Pöytä 4

Teemapöydässä KPMG avaa kasvuyritysten käyttöön KPMG:n laajan asiantuntijaverkoston ja KPMG:n jäsenyritysten kansainvälisen verkoston, mikä on avainasemassa monen PK-yrityksen kansainvälistymisessä.

Keskiviikko
16:45-17:10 - Rohkeasti kasvua yrityskaupoilla tai kansainvälistymällä  / Ella Kunnas ja Lea Lankinen (Tax Manager, Vero- ja lakipalvelut)

17:15-17:40 - Rohkeasti kasvua yrityskaupoilla tai kansainvälistymällä / Ella Kunnas ja Lea Lankinen (Tax Manager, Vero- ja lakipalvelut)

17:45-18:10 - Rohkeasti kasvua yrityskaupoilla tai kansainvälistymällä / Ella Kunnas ja Lea Lankinen (Tax Manager, Vero- ja lakipalvelut)

18:15-18:40 - Rohkeasti kasvua yrityskaupoilla tai kansainvälistymällä / Ella Kunnas ja Lea Lankinen (Tax Manager, Vero- ja lakipalvelut)

18:45-19:10 - Rohkeasti kasvua yrityskaupoilla tai kansainvälistymällä / Ella Kunnas ja Lea Lankinen (Tax Manager, Vero- ja lakipalvelut)

 

Business Finland - Pöytä 4 

Business Finland on julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen. Bio- ja kiertotalous on yksi teemoista, jonka alueen liiketoimintaa Business Finland pyrkii edistämään.

Torstai
11:00-11:25 - Teollisuusyritys; hyödynnä bio- ja kiertotalouden mahdollisuudet liiketoiminnassasi / Jutta Kauppi, Bio and circular Finland ohjelman päällikkö ja Olli Penttinen, asiantuntija

11:30-11:55 - Business Finlandin kasvun ja kansainvälistymisen rahoitus ja palvelut / Kari Komulainen ja Petri Haahti

12:00-12:25 - Kuluttajatuote tai –palveluyritys; hyödynnä bio- ja kiertotalouden mahdollisuudet liiketoiminnassasi / Jutta Kauppi, Bio and circular Finland ohjelman päällikkö ja Ainokaisa Kaskari, palveluasiantuntija

12:30-12:55 - Business Finlandin kasvun ja kansainvälistymisen rahoitus ja palvelut / Kari Komulainen ja Petri Haahti

13:00-13:25 - Digiyritys; hyödynnä bio- ja kiertotalouden mahdollisuudet liiketoiminnassasi / Jutta Kauppi, Bio and circular Finland ohjelman päällikkö ja Jari Kovanen, asiantuntija

 

Business Jyväskylä - Pöytä 5

Hippoksen ekosysteemi: 

Hippos2020 - The flagship of smart wellbeing and performance. Hippos2020 kokoaa yhteen liikunnan, urheilun ja hyvinvoinnin yritykset, tutkijat, tuotekehittäjät sekä valmentajat, kouluttajat, seurat ja lajiliitot rakentaamaan uusia innovaatioita ja liiketoimintaa. Valmistuessaan vuonna 2025 Hippos on Pohjoismaiden merkittävin liikunnan, urheilun ja huippu-urheilun, terveyden edistämisen sekä hyvinvoinnin ja tapahtumien keskus.

Haluaisitteko lähteä rakentamaan muiden suorituskykyyn ja hyvinvointiin liittyvien toimijoiden kanssa yhteistarjoamaa kansallisille ja kansainvälisille asiakkaille? Olisitteko kiinnostuneita hyödyntämään Hippos2020 datayhtälöä tiedolla johtamiseen, ymmärryksen kasvattamiseen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien löytämiseen? Haluaisitteko kehittää omaa liiketoimintaanne tutkimukseen nojautuen Hippoksen avoimessa testiympäristössä? Tai haluaisitteko toimia Hippoksen modernissa ja virikkeellissä toimintaympäristössä? Selvitetään yhdessä mitä Hippos2020 voisi tarjota juuri teidän yrityksellenne!

Jyväkylän Eteläportti:

Jyväskylän Eteläporttiin rakentuu älykäs valmistavan teollisuuden palvelukeskittymä. Eteläportti on inspiroiva kehittämisympäristö teollisuuden yrityksille ja työntekijöille. Eteläportti edistää muun muassa resurssien viisasta käyttöä sekä kiertotaloutta.

Business Jyväskylän palvelut yrityksille:

Tutustu Business Jyväskylän tarjoamiin yrityspalveluihin. Autamme yritystäsi mm. kasvussa, verkostoitumisessa ja kansainvälistymisessä sekä yritysesi sijoittumisessa Jyväskylään.

Keskiviikko
16:15-16:40 - Hippoksen ekosysteemi / Nina Rautiainen, Kari Halinen 
16:45-17:10 - Jyväskylän Eteläportti / Heikki Kinnunen
17:15-17:40 - Business Jyväskylän palvelut yrityksille / Risto Kovala

Torstai
11:30-11:55 - Hippoksen ekosysteemi / Nina Rautiainen, Kari Halinen
12:00-12:30 - Jyväskylän Eteläportti / Heikki Kinnunen

 

Rastor - Pöytä 5

Rastor on valtakunnallinen osaamisen uudistaja, jonka koulutusalueista yksi on tuote- ja palvelukehitys. Tarjoamme menetelmiä kaupallisesti kannattavien tuotteiden ja palvelujen innovointiin. Asiantuntijoidemme työelämälähtöiset näkemykset ja kokemukset ovat hyödynnettävissä suoraan yrityksesi liiketoiminnan kasvuun.

Keskiviikko
ke 17:45-18:10 Selkeät prosessit & sujuvat projektit / Tuomo Talvitie
ke 18:15-18:40 Selkeät prosessit & sujuvat projektit / Tuomo Talvitie

Torstai
to 12:30-12:55 Asiakasymmärrystä palvelumuotoilulla / Tuomo Talvitie
to 13:00-13:25 Asiakasymmärrystä palvelumuotoilulla / Tuomo Talvitie
t
o 13:30-13:55 Asiakasymmärrystä palvelumuotoilulla / Tuomo Talvitie
 


Rahoituksen ja kansainvälistymisen osaajat - Pöytä 6

Teemana: Rahoitus ja Kansainvälistyminen

Keskiviikko
17:45-18:10 - Kansainvälistyvien yrityksien riskit ja miten niitä hallitaan / Tuomo Kemppainen, Marsh
18:15-18:40 - Yrityksen rahoitussuunnitelman laatiminen ja valmistautuminen rahoituskierrokselle / Matti Nieminen, Suomen Rahoitusneuvoja Oy

Torstai
11:00-11:25 - Miten yrityksen tulisi huomioida epäorgaaniset mahdollisuudet osana kasvustrategiaa? / Lauri Lähteenmaa, Vinanssi
11:30-11:55 - Pääomasijoittajan kanssa työskentely / Anna Tynkkynen & Heikki Juntti, Capman

 

Tuotannon ja tuotekehityksen osaajat - Pöytä 6 

Keskiviikko
16:15-16:40 - Kiertotaloushankkeet ja Sievin alueen tarjoamat palvelut teollisuusyrityksille  / Ari Mickos, Sievin Teollisuuspuisto

16:45-17:10 - Uudet tuotantoteknologiat / Esko Sääskilahti, Centria Ammattikorkeakoulu

17:15-17:40 - Tuotannon liiketoimintamallit / Jukka Majava, Oulun YliopistoKiteen kaupunki - Pöytä 7

Teemana: Luonnontuotteiden mahdollisuudet yrityksille

Keskiviikko
17:15-17:40 - Luonnontuotteiden mahdollisuudet yrityksille / Marko Ämmälä, Metsäkeskus
17:45-18:10 - How modern sharing models can drive profits in farming and rural business / Kristina Sweet, Sked (In English!)
18:15-18:40 - How modern sharing models can drive profits in farming and rural business / Kristina Sweet, Sked (In English!)

Torstai
12:30-12:55 -  How modern sharing models can drive profits in farming and rural business / Kristina Sweet, Sked (In English!)
13:00-13:25 - Luonnontuotteiden mahdollisuudet yrityksille / Mikko Heickell, Kiteen kaupunkiPosti & Paytrail, verkkokaupan osaajat - Pöytä 7

Pöydässä keskustellaan Postin ja Paytrailin kanssa verkkokaupan mahdollisuuksista.

Keskiviikko, Posti
Verkkokauppa kasvaa kaikkialla maailmassa. Se avaa myös suomalaisille kauppiaille uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Maarajat ja toimitusajat eivät ole esteenä päästä osaksi kansainvälistä kauppaan.
Miten onnistua verkkokaupan kansainvälistymisessä?

16:15-16:40 - Rajatonta Verkkokauppaa / Jouni Lamberg
16:45-17:10 - Rajatonta Verkkokauppaa / Jouni Lamberg

Torstai, Paytrail
11:30-11:55 - Verkkokaupan asiakaskokemus / Ville Karjalainen
12:00-12:25 - Verkkokaupan asiakaskokemus / Ville Karjalainen