Kasvu Open Karnevaali

23.-24.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa

Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille. Sen lisäksi se on kasvualusta uusille verkostoille, ideoille ja innovaatioille.

Lataa Kasvu Open -applikaatio ja kaikki tapahtumainfot löytyvät taskustasi!

Jos et pääse paikalle, voit myös seurata päälavan ohjelmaa suorana lähetyksenä tästä. Jos edeltävä linkki ei toimi, voit yrittää myös tästä


 

Karnevaali pähkinänkuoressa

Kasvu Open Karnevaali kokoaa yhteen Suomen kasvuekosysteemin – kasvuyritykset, liike-elämän asiantuntijat sekä lupaavat uudet kyvyt! Kaksipäiväisen tapahtuman aikana luvassa on muun muassa mielenkiintoisia puheenvuoroja, sparrausta, mahdollisuuksia spontaaneihin tai suunniteltuihin kohtaamisiin ja tietenkin kauden 100 lupaavimman kasvuyrityksen pitchaukset. Karnevaali on Kasvu Openin päätapahtuma, jota juhlitaan noin vuoden mittaisen sparrausohjelman päätteeksi. 

Karnevaalissa yhdistyvät kasvuyritystapahtuma, messut, seminaari sekä yrityskilpailu. Nämä elementit yhdistämällä saadaan aikaan vuoden energisin kasvuyritystapahtuma, joka tuo saman katon alle Suomen lupaavimmat kasvuyritykset ja Kasvu Open -verkoston, joka käsittää tuhansia ihmisiä. Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille. Sen lisäksi se on kasvualusta uusille verkostoille, ideoille ja innovaatioille.

Tilaa Kasvu Open -uutiskirje, ja saat uusimmat uutiset Karnevaalista sähköpostiisi!

Tilaa uutiskirje