SIJOITTAJAN SUOSIKKI 2019

Sijoittajan suosikki -palkinto on miljoonan euron kasvurahoitus, joka koostuu Innovestorin rahoituskierroksen 500 000 euron pääomasijoituksesta ja Nordean 500 000 euron kasvulainasta. Palkinnon saaja valitaan Kasvu Openin sparraukseen osallistuvien yritysten joukosta.

Hae mukaan!

Miljoonasta vauhtia kasvuun

Innovestor ja Nordea Kasvu Openin valtakunnallisina kumppaneina tarjoavat palkinnon kautta konkreettisen tavan vauhdittaa suomalaisia kasvuyhtiöitä kasvurahoituksen avulla.

Mukaan kisaan Sijoittajan suosikki 2019 -palkinnon miljoonasta eurosta pääset osallistumalla Kasvu Open Kasvupolulle. Kasvupoluilla yrittäjät ja asiantuntijat eli myllärit sparraavat yrityksen kasvua. Sijoittajan suosikki 2019 -palkinnon saajalle ei ole rajattu tiukkaa toimialaa tai kasvuvaihetta. Olennaisina kriteereinä ovat yrityksen ja yrityksen tiimin näytöt, osaaminen sekä yhdessä arvioitu halu ja kyky vauhdittaa kasvua. Pääpalkinnon myöntäminen edellyttää pääomasijoitus- ja kasvulainaehtojen täyttymistä.  

Haluan mukaan!

Kyky ja halu kasvaa

“Kasvu Openissa on mukana kiinnostavia yrityksiä, joilla on halu ja kyky kasvaa voimakkaasti. Pystymme tuomaan merkittävää lisäarvoa osaamisemme ja verkostojemme kautta mukana oleville yrityksille. Kanssasijoituspalvelumme kautta haluamme myös antaa mahdollisuuden muille sijoittajille tukea yhtä Suomen parasta kasvuyhtiötä sijoituksen muodossa" 
Innovestor Oy:n toimitusjohtaja Tommi Äijälä.

Miljoonan euron kasvurahoitus voi olla sinun

Sijoittajan suosikki 2019 -palkinnon saajalle ei ole rajattu tiukkaa toimialaa tai kasvuvaihetta. Olennaisina kriteereinä ovat yrityksen ja sen tiimin näytöt, osaaminen sekä yhdessä arvioitu halu ja kyky vauhdittaa kasvua. 

SIJOITTAJAN SUOSIKKI -KRITEERIT

  • Yrityksesi tulee hakea ja päästä mukaan Kasvu Open Kasvupolulle
  • Yrityksellä konkreettisen suunnitelma miljoonan euron kasvurahoituksen käyttötarkoituksesta ja siitä saatavista hyödyistä
  • Selkeä motivaatio kasvuun 
  • Vahvaa osaamista tiimissä
  • Tuotteella tai palvelulla selkeä asiakastarve ja markkinamahdollisuus
  • Validoitu kysyntä
  • Riittävä ja uskottava kassavirta lähitulevaisuuden suunnitelmissa
  • Omavaraisuus ja maksukyky uskottavalla tasolla kasvun vaatimuksiin nähden

Lisäksi pääpalkinnon myöntäminen edellyttää pääomasijoitus- ja kasvulainaehtojen täyttymistä.  

Haluan mukaan!

Aikataulu

Kaikki Sijoittajan suosikki -palkinnosta kiinnostuneet pääsevät osallistumaan kesäkuussa järjestettävään  työpajapäivään, jonka teemana on rahoitusvalmiuksien vahvistaminen. Asiantuntijapuheenvuorot ja työpajat tarjoavat uutta tietoa erilaisista rahoitusvaihtoehdoista, pääomasijoitukseen valmistautumisesta sekä kasvun rahoittamisen ennakoinnista. Työpajapäivän jälkeen valitaan tiiviimpään valmennusohjelmaan 5–10 yritystä. Valmennusohjelma sekä mahdolliset one-to-one -tapaamiset rahoittajien kanssa toteutetaan alkusyksyllä 2019. Ohjelman jälkeen valitaan lopullinen voittaja.

Sijoittajan suosikki 2019 -palkinnon voittaja julkistetaan Kasvu Open Karnevaalissa 23.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa.

Lue Sijoittajan suosikki -mediatiedote