Kasvu Openin missio ja periaatteet

Missio ja visio

  • Meidän missiomme on olla edelläkävijä ja innostavin kasvun sparrausekosysteemi suomalaisille yrityksille Suomessa.
  • Visionamme on, että Kasvu Open ekosysteemi on koko Suomen kattava kasvun innostaja, joka kokoaa kumppanit yhteen tekemään suomalaisista maailman parhaan kasvuyrityskansan.

Kasvu Openissa sparraamme yrityksiä kasvuun joko alueellisilla tai toimialakohtaisilla Kasvupoluilla. Kasvupolkujen voittajat jatkavat sparrauskilpailua valtakunnallisissa Kasvu Open Kiitoradoilla.


Kasvu Openin periaatteet

Kasvu Open on aina maksuton kaikille sparraukseen osallistuville yrityksille. Sparraajien verkosto panostaa omalla työllään Kasvupoluille valittuihin yrityksiin, koska he uskovat niiden joukossa olevan huomisen menestystarinoita, jollaisia Suomi tarvitsee.

 

1 § Ikä-, koko- ja toimialariippumaton

Kasvu Open ei katso yrityksen ikää, kokoa tai toimialaa. Meille kasvuyritys ei tarkoita vain startup -yrityksiä, vaan meidän mielestämme kasvu kuuluu kaikille – ihan jokaiselle yritykselle. Alueellisille Kasvupoluille voivat hakea mukaan alueen yritykset toimialasta riippumatta ja toimialakohtaisesti teemoitetuille poluille voi hakea mukaan valtakunnallisesti ympäri Suomen.

 

2 § Aina maksuton

Kasvu Open on yrityksille aina maksuton. Osallistujalle kilpailusta koituvia kustannuksia voivat olla matka- ja majoituskustannukset. Sen sijaan Kasvu Openissa tarjottava sparraus ja asiantuntemus ovat aina maksuttomia.

 

3 § Avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri

Kasvu Open -tapahtumapäivissä ja tapaamisissa vallitsee avoimuuden ja luottamuksen ilmapiiri. Myllärit eivät ole tapahtumissa myymässä omaa tuotettaan, vaan heidän fokuksensa on yrityksesi auttaminen. Mitä avoimempi olet yrityksesi kasvun haasteista ja tavoitteista, sitä paremmin myllärit pystyvät yritystäsi auttamaan. Sinä itse määräät pelisäännöt. Keskustelut jäävät sinun ja asiantuntijan välisiksi, ellette toisin sovi.

 

4 § Kilpailusarjoja on kaksi

Start again -yrityssarja

Kasvupotentiaalia löytyy kaikista yrityksistä – vaikka takana olisikin jo pitkä historia. Yrityssarja on tarkoitettu yli 3 vuotta toimineille yrityksille, jotka haluavat vahvistusta kasvusuunnitelmalleen tai osaaja- ja/tai rahoittajapartnereita uuden liiketoiminta-alueen kasvun tueksi.

Startup (ja spinoff -ideasarja)

Onko sinulla timanttinen idea tai tiimi vasta kasaantumassa? Tule hakemaan Kasvu Open -sparrauksesta uusia suuntia kasvulle. Sarja on kaikille alle 3 vuotta toimineille yrityksille. Mukaan voivat hakea myös vasta ideavaiheessa olevat yritykset. Myös yritystoiminnan sivussa syntyneellä tuote- tai liikeidealla (spinoff) voi hakea mukaan.