Kasvun monet kasvot

Podcastin vieraat

Kasvu Openin ensimmäisen podcast-tuotannon taustalla on halu inspiroida ja kannustaa suomalaisia yrityksiä kasvuun. 

"Halusimme tuottaa podcastin, jossa ääneen pääsevät kasvuyrittäjät, joista jokaisella on erilainen tausta ja yrittäjäprofiili. Mukaan pyydettiin sekä julkisuudesta että yrityselämästä tuttuja nimiä, joista jokaisen uraan mahtuu haasteita, mutta myös uskomattomia onnistumisia." Jaana Seppälä, toimitusjohtaja, Kasvu Open

Kasvun monet kasvot -podcastin vieraina ovat Ilkka Lavas, Mia Mantsinen, Jaajo Linnonmaa ja Saimi Hoyer

Podcastin juontaa Kauppalehden uutispäällikkö Janne Pöysti.


Ilkka Lavas

Ilkka Lavas on sarjayrittäjä, jolla on rooli 27 eri yrityksessä. Ilkan yrittäjätarinaa ja asennetta ovat hioneet opit IT-kuplasta ja samanaikaisesta taantumasta. Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia on nollasta 14 miljoonan vähän yli 20 vuodessa kiihdyttäneellä miehellä?

Mia Mantsinen

Mia Mantsinen on toiminut perheyritys Mantsinen Groupin toimitusjohtajana vuoden 2018 heinäkuusta, jota ennen hän oli muun muassa yhtiön talousjohtaja. Mialle isän tittelin periminen, perheyrityksen toimitusjohtajuus, ei ollut koskaan päämäärä. Millainen johtaja Miasta on kuoriutunut?

Jaajo Linnonmaa

Jaajo Linnonmaa on sarjayrittäjä, radiojuontaja ja näyttelijä. Jaajolla on näpit pelissä monessa yrityksessä, mutta lempilapsen oloisesti puheissa vilahtelevat Virtual Traveller, Layette ja Raviristeily. Mies syttyy nopeasti uusille ideoille, mutta kuka takoo järkeä Jaajon kalloon, jos idea on huono?

Saimi Hoyer

Saimi Hoyer on hotelliyrittäjä, jolla on pitkä ura suomalaisena huippumallina. Saimin ura hotelli Punkaharjun yrittäjänä alkoi vuonna 2016. Hotellin talousasioita on riepoteltu julkisuudessa paljon, mutta harva on kysynyt suoraan: Millainen draivi yrittäjyyteen pitää olla, jos tulos näyttää jatkuvasti miinusta?