Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma

Kasvu Open on kaikille pk-yrityksille avoin sparrausohjelma. Mukaan voi hakea toimialasta, iästä ja liikevaihdosta riippumatta. Sparraukseen osallistuu vuosittain 450 kasvuyritystä ja verkostoomme kuuluu yli 900 Suomen liike-elämän asiantuntijaa. Kasvuohjelmat kattavat koko Suomen ja tapahtumapäiviä kertyy vuoden aikana yli 100.

Hae mukaan sparraukseen!

Teemme kasvusta mahdollista

Kasvu Open tarjoaa sparrausta kaikille kasvuyrityksille. Sparraus on yrityksille aina maksutonta ja sillä on yksi tavoite: Edistää yrityksen kasvua ja liiketoiminnan kehittämistä.

Kasvu Open on koko maailman mittakaavassa ainutlaatuinen kasvun sparrausprosessi. Sen missio on tehdä suomalaisista maailman paras kasvuyrityskansa.

Miten konsepti sitten toimii?

Kasvu Open -prosessi etenee lyhykäisyydessään näin:
1. Yritys lähettää hakemuksen...
2. ...Ja tulee valituksi Kasvupolun sparraukseen
3. Sparrauksia kahtena päivänä, joissa yritys tapaa 10 asiantuntijaa 45 min kahdenkeskisissä tapaamisissa
4. Kasvupolun jälkeen yritys valitaan 100 parhaan joukkoon valtakunnalliseen finaaliin tai osallistuu Kasvu Invitationiin

Pysy ajantasalla prosessin etenemisestä ja tilaa Kasvu Open -uutiskirje sähköpostiisi

Tilaa uutiskirje


Sisältö on kuningas

Kasvu Openin lähtökohtana on avoin keskustelu, tiedon jakaminen ja kehittyminen. Asiantuntjoiden tietämys ja kokemus auttavat sinua hahmottamaan, mikä on yrityksesi toiminnan kannalta oleellisinta.

Kasvu ja kehitys lähtee yrityksestä itsestään. Myllärit eivät voi tehdä kasvua yritysten puolesta, mutta he voivat tehdä jotain ehkä vielä tärkeämpää. Tarjota näkökulmia, haastaa tai valaa uskoa valittuun strategiaan.

 

One size fits all?

Ei. Ihmiset ovat erilaisia, niin myös firmat. Kasvu Openissa yritykset pääsevät keskustelemaan juuri niistä asioista, jotka ovat heille haasteellisia.

Kyseessä ei ole mikään yhden ratkaisun malli, sillä keskustelut mylläreiden kanssa lähtevät liikkeelle yritysten omista lähtökohdista. Hakemuksen perusteella oikeat yritykset ja asiantuntijat kohtaavat toisensa. Täytä hakemus täällä.

 

Kasvu kuuluu kaikille

Lähtökohtana on avoimuuus. Mahdollisuus päästä sparraukseen tarjotaan kaikille suomalaisille pk-yrityksille iästä, toimialasta ja liikevaihdosta riippumatta.

Kasvu Open toimii valtakunnallisesti jokaisessa Suomen maakunnassa ja kaikilla merkittävimmillä toimialoilla. Asiantuntijat eli myllärit ja tuomarit eivät ole Kasvu Openin palkkalistoilla vaan he edustavat itseään.

Yrityksiä ei myöskään arvioida "kauneuskilpailun" kriteereillä ─ mikä firma onnistuu vaikuttamaan pätevimmältä ─ vaan tärkeintä on halu kasvaa tai muulla tavoin kehittää toimintaansa.


 

Haluatko tietää lisää?

Lue Kasvu Open UKK tai Kasvu Open konseptin kehittäjän, Marko Sepän haastattelu.