Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolku®

Kohti Yrityskauppaa -Kasvupolulla yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta jokainen yrittäjä saa tulevalle yrityskaupalleen parhaat onnistumisen edellytykset. Kaikki on kiinni omasta tahdosta, intohimosta ja sisusta. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat, yrityskaupan ja liiketoiminnan osaajat.

Haetko kasvua yrityskaupan kautta tai onko aika laittaa yritys myyntikuntoon?

Haetko kasvua yrityskaupan kautta, vai onko sinun aika siirtää yrityksesi uudelle omistajalle? Mikäli tavoitteenasi on saada yritys myyntikuntoon tai olet kiinnostunut kasvattamaan omaa yritystäsi yrityskaupan kautta, Kohti yrityskauppaa –Kasvupolku® on paikkasi. Kasvupolulle valitut 15 yritystä saavat kahden päivän ajan maksutonta tukea liiketoiminnalle yrityselämän asiantuntijoilta.

Mikä Kasvupolku®?

Kasvupoluksi kutsutaan Kasvu Openin alue- tai toimialakohtaista tapahtumakokonaisuutta. Kasvupolku käsittää yleensä starttitilaisuuden, kaksi sparrauspäivää eli Kiitorataa sekä semifinaalin, josta kaksi lupaavinta yritystä etenee valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Tutustu sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoa Kasvupolusta

Mikä on Kohti yrityskauppaa – Kasvupolku®?

Kasvu Open on Suomen suurin pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelma, joka auttaa maksutta kasvuhaluisia yrityksiä niiden kasvusuunnitelman pohjalta. Kasvuohjelmia eli Kasvupolku®-ohjelmia järjestetään toimiala- sekä aluekohtaisesti ympäri Suomen.

Hae mukaan Kohti yrityskauppaa – Kasvupolku® -sparraukseen, jos...

Haluat laittaa yrityksesi myyntikuntoon, olit sitten myymässä tai et
”Yrityksen pitää olla aina sisäisesti ja ulkoisesti myyntikunnossa. Se on laadun tae ja kuvaa sitä, että emme ole riskiyhtiö. Matkan varrella olemme saaneet järkyttävä määrän hyviä kommentteja. Lisäksi eri toimialoilta on löytynyt synergiaetuja, joiden avulla voimme tehdä asioita uudella tavalla. Valtakunnallinen Kasvupolku-kokonaisuus on tarjonnut haastavimmat myllärit, jotka sparrasivat niin, että tukka tärisee vieläkin. ” Minna Åman-Toivio, MedKit Finland

Haet tai harkitset hakevasi kasvua yritysostolla nyt tai tulevaisuudessa
”Osallistuminen Kasvu Openiin on mahdollistanut sparraamisen eri alojen asiantuntijoiden sekä muiden Kasvupolkuun osallistuneiden yritysten kanssa. Tämä on entisestään innostanut ja inspiroitunut meitä sekä vauhdittanut kasvuamme. Kasvu on myös luonut meille entistä osallistuvampaa yrityskulttuuria ja rikkonut tiimien rajoja niin, että kaikki halukkaat osallistuvat mm. yrityksen ja palveluiden kehittämiseen.” - Lauri Kasti, Planeetta Internet

Hakemusten perusteella Kasvupolun tuomaristo valitsee mukaan 15 yritystä. Yritykset saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta Kiitoradoilla Suomen liike-elämän ja yrityskaupan asiantuntijoilta. Nämä kokeneet “myllärit” auttavat yrityksiä löytämään yrityskaupan eväitä ja kontakteja luottamuksellisesti kahdenkeskisissä tapaamisissa.

Miten pääsen mukaan Kasvupolulle?

Voit hakea mukaan maksuttomaan Kohti Yrityskauppaa – Kasvupolku® -sparraukseen täyttämällä hakulomakkeen 8.2.2019 mennessä. Tärkeimpiä valinnassa painotettavia asioita ovat aito halu toteuttaa yrityskauppa, tarve sparraukselle, uskottava yrityskauppasuunnitelma ja tulevaisuuden mahdollisuuksiin katsominen.

Mielenkiintoisia puheenvuoroja ja sparrausta yrityskaupan teemoista

Olet lämpimästi tervetullut maksuttomiin Kohti Yrityskauppaa -Kasvupolun Kasvupaja-tilaisuuksiin, joissa pääset keskustelemaan yrityskaupan teemoista ja aiheista workshopeissa ja klinikkatapaamisissa erilaisten asiantuntijoiden kanssa. Kasvupajoja järjestetään yhteensä viisi eri puolella Suomea. Paikkakunnat ja ajankohdat ovat:

  1. Helsinki 10.1.2019
  2. Turku 16.1.2019
  3. Tampere 17.1.2019
  4. Oulu 30.1.2019
  5. Kuopio 31.1.2019

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kasvupolun aikataulu

Kasvupolulle mukaan valituille yrityksille järjestetään sparrausta kahdessa Kiitorata-nimisessä työpajapäivässä 14.3.2019 sekä 11.4.2019. Tällöin eri alojen (yrityskauppa, juridiikka, hallitustyö, rahoitus, talous, strategia, arvon määritys) asiantuntijat eli myllärit auttavat yrityksiä onnistuneeseen yrityskauppaan. Kukin yritys kohtaa mylläreitä yhteensä 10 asiantuntijaa 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. 

Kasvupolun tuomaristo valitsee lopuksi mukaan valittujen yritysten joukosta kaksi Kasvupolun voittajaa, jotka julkistetaan toisen Kiitoratapäivän päätteeksi järjestettävässä semifinaalissa. Voittajat etenevät valtakunnalliseen Kasvu Open 2019 -finaaliin.

Kysyttävää? Ole yhteydessä.

Kohti yrityskauppaa – Kasvupolku® -fasilitaattori
Satu Haka
050 304 8779
satu.haka@roihu.com

Kasvupolulle valitut yritykset

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen on valittu mukaan Merplast Oyj ja SwanMedica Oy Kuopiosta, GreenStreet Oy Helsingistä, Verkkoasema Oy ja Fidescon Oy Oulusta, Ruukin Turvallisuuspalvelut Siikajoelta, Keskisen Mylly Oy Vilppulasta, Kaakon Kuntohoito Oy Virolahdesta, KBA Finland Oy Paippisilta, Emergence Oy Espoosta ja CWP Coloured Wood Products Oy Imatralta. Näiden lisäksi 4 yritystä ei halunnut nimeään julkisuuteen.

"Kasvu Open on tarjonnut erinomaisen mahdollisuuden kuunnella, ymmärtää ja löytää sellaisilta kolmansilta tahoilta näkemyksiä, jotka eivät ole olleet aiemmin mukana liiketoimintamme kehittämisessä. Erityisesti olemme saaneet apuja ja uusia vaihtoehtoja rahoituksen, omistuksen sekä myös liiketoiminnan kasvun kehittämisen aloilta." Myyntijohtaja Juhana Ojala, VideoVisit Oy, Helsinki. Yritys on vuoden 2016 Kohti yrityskauppaa – Kasvupolku® voittaja.