Info


Mikä Karnevaali? 

Karnevaali on Kasvu Openin noin vuoden pituisen yritysten maksuttoman sparrausohjelman päätöstapahtuma. Karnevaalissa juhlimme Kasvu Open -prosessissa mukana olleiden yritysten, yrittäjien ja muiden kasvusta kiinnostuneiden kanssa vuoden saavutuksia. Karnevaali järjestetään, sillä Kasvu Open -sparrausohjelma on kädenojennus suomalaisten yritysten kasvulle ja sitä on syytä juhlia! Karnevaali kokoaa yhteen suomen suurimman kasvuyritysverkoston seuraamaan pk-yritysten menestystarinoita, joita sparrausohjelman aikana on esiin noussut. Verkostoituminen sekä aito halu tuoda yritykset yhteen sijoittajien, rahoittajien ja muiden kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneiden kanssa tekee Karnevaalista sarjassaan uniikin.

Tapahtuman nimeksi valittiin aikoinaan Karnevaali, koska toista samanlaista businesstapahtumaa ei Suomessa ole. Karnevaali ei myöskään ohjelmaltaan sovi täysin perinteisten businesstapahtumien muottiin.

 

Mitä Karnevaalissa tapahtuu? 

Sen lisäksi, että Karnevaali kasaa Suomen suurimman kasvuyritysverkoston yhteen, se tarjoaa ohjelmaa, jossa kovimmat kasvuyritykset ottavat mittaa toisistaan. Karnevaalissa 100 kasvupotentiaalisinta yritystä pitchaa kaksituhatpäiselle yleisölle kasvutarinaansa ja -suunnitelmaansa. Kymmenen kovinta yritystystä haastetaan pitchaamaan Karnevaalin toisena päivänä tuomariston edessä Karhunpesä-ohjelmaosuudessa eli Kasvu Open finaalissa. Vuoden kovimmat kasvuyritykset palkitaan matkastaan sparrausohjelmassa 24.10.2019 Karnevaalin päälavalla.

Karnevaalissa jaetaan Kasvu Openin omaan ja poikkeukselliseen tyyliin ensimmäistä kertaa Sijoittajan suosikki -palkintorahoitus. Rahoituksen arvo on miljoona euroa - tätä et halua missata! Ohjelma Karnevaalissa keskittyy kasvuyrityksiin ja -tarinoihin, mutta ohjelmaa täydentävät myös muut mielenkiintoiset puhujat ja paneelit teeman mukaan. Vuonna 2019 teemana on rahoitus ja kansainvälistyminen.

Karnevaalin ohjelmaa pääset täydentämään viime vuonna suureen suosioon nousseiden teemapöytien keskusteluihin osallistumalla ja hyödyntämällä verkostoitumistyökaluamme one-to-one tapaamisiin.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!