Blogi

VRT Finland Oy ja Music.Info Finland Oy kolmannen Kasvu Open -kilpailun voittajat

5.10.2013

VRT Finland Oy ja Music.Info Finland Oy kolmannen Kasvu Open -kilpailun voittajat

Voittajien valinnoissa painottuivat kasvupotentiaali, ratkaisullisuus sekä idean kopioitavuuden vaikeus.
Kauppakamarin kasvuyritysvaliokunnan kolmannen kerran järjestämän Kasvu Open –sparrauskilpailun voittajat ratkesivat pitkän keskustelun tuloksena. Molemmissa sarjoissa oli useita yrityksiä, jotka olisivat voineet voittaa tämän vuoden kilpailun. Tuomariston päätöksiin vaikutti myös mylläreiden antama palaute.
”Finalistien välillä oli vain hiuksen hienoja eroja. Painotimme päätöksenteossa liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia, palvelun ratkaisullisuutta sekä sitä, miten vaikeasti idea on kopioitavissa”, selvitti tuomariston puheenjohtaja Seppo Sneck valintaperusteita.

Start-again –sarjan voittaja VRT Finland Oy vakuutti tuomarit asiakkaille merkittävää lisäarvoa ja kustannustehokuutta tuovalla ratkaisulla vedenalaisten rakenteiden tarkastamisessa. Toimitusjohtaja Kirsi Hänninen oli Kasvu Open kilpailun voitosta hyvillään. ”Kyllähän voitto lajissa kuin lajissa tuntuu aina hyvältä. Tämä on osoitus siitä, että olemme tehneet oikeita asioita yrityksemme eteenpäin viemiseksi”, iloitsi Hänninen voittoa tuoreeltaan.
Start-again –sarjassa myönnettiin lisäksi kunniamaininta mullistavasta palveluideasta Aarresaari-päiväkodille, joka on brändännyt liiketoimintamallinsa hyvin perinteiselle toimialalle.

Maailman suurin musiikkikauppa avattiin perjantaina 4.10 Jyväskylässä
Start up -sarjan voittajasta käytiin tiukkaa keskustelua. Music.Info Finland Oy vei pisimmän korren nerokkaalla ratkaisullaan.
”Music.Infon oivallus kilpailulla toimialalla kannustaa muita IT-osaajia synnyttämään vastaavanlaisia uusia innovaatioita. Merkittävien kansainvälisten sopimusten ansiosta sillä on potentiaalia kasvaa mittavaksi globaaliksi toimijaksi ja se vakuutti meidät lopulta, perusteli tuomaristossa mukana ollut Jukka Muilu valintaa.
Music.Infon tiimin vetäjä Kari Halttunen pitää Kasvu Openin Start up –sarjan voittoa palkintona hyvin tehdystä työstä.
”Nyt on ihan loistava fiilis. Olemme Kasvu Openin aikana oppineet paljon ja kehittäneet palvelua eteenpäin. Nyt voimme keskittyä liikevaihdon kasvattamiseen, kun sivut vihdoin saatu auki. Lupaavalta näyttää”, kiteytti Halttunen.
Kasvu Open Start up -sarjan voitto on jo toinen tunnustus Music.Infolle saman viikon aikana. Torstaina San Franciscossa Music.Infon tiimi kävi pokkaamassa SF MusicTech Summitissa merkittävimmän start upin palkinnon. SF MusicTech Summit on yksi maailman seuratuimmista musiikin ja tekniikan yhteistapahtumista.
Stunt Freaks Team ja BioGTS Oy:lle myönnettiin Start up –sarjan kunniamaininnat. Stunt Freaks Team on onnistunut luomaan ilmiön omalla ennakkoluulottomalla osaamisella ja aivan uudella toimialalla. BioGTS Oy sai kunniamaininnan kansainvälisyydestä ja hyvistä verkostoista erityisesti Kiinan markkinoilla.

Kasvu Open on Keski-Suomen kauppakamarin järjestämä kasvun sparrausohjelma ja kilpailu, joka järjestettiin tänä vuonna kolmannen kerran. Kaikki 16 finalistia ovat osallistuneet KasvuOpenin kolmeen kehittämis- ja kasvuohjelmaan toukokuun ja syyskuun välisenä aikana.  Finalistien kasvusuunnitelmia on ollut työstämässä 231 bisnesenkeliä ja kasvun asiantuntijaa, jotka ovat tehneet yhteensä 2000 talkootyötuntia Kasvu Openiin. Se vastaa rahassa mitattuna yli 400 000 € panosta. Kilpailu on osallistujille maksuton.
Tämän vuoden finalistit olivat Start-again –sarjassa Aarresaari-päiväkodit, VRT Finland Oy, Hymatic Oy, Keox Oy, Multi Cap Tech Oy, Suomen perintätoimisto Oy, Fysio Center Jyväskylä, Osakeyhtiö lamit.fi sekä  Akva Filter Oy ja start-up –sarjassa Music.Info Finland Oy, eTasku, Konttiturvajärjestelmä ContBird Oy, Infomaatti Oy, Memores, Stunt Freaks Team Oy ja BioGTS Oy.


Aiheet

Kasvu Open 2013

Avainsanat


Kommentointi