Blogi

Sparrauksesta buustia alkuvaiheen kasvuun

21.3.2019

Premium-tason ekologista kosmetiikkaa valmistava INARI Arctic Cosmetics lähti mukaan Kasvu Openiin, koska halusi verkostoitua ja saada asiantuntijasparrausta.

Arktisiin Lapissa kasvaviin raaka-aineisiin kosmetiikassa luottavan yrityksen perustajat Sirkku Hahn ja Nina Stenberg kokevat matkan vastanneen odotuksia -enemmänkin!

“Vuosi mukana tässä prosessissa on antanut mahdollisuuksia verkostoitua ja vaihtaa ideoita ihmisten kanssa, joilla on meiltä puuttuvaa kokemusta. Verkostojen ja sparrauksen ansioista olemme päässeet eteenpäin omaa viestiä ja strategiaa kirkastaen.

Tähtäimessä Aasian markkinat

Kasvu Openin prosessista saadut suurimmat hyödyt liittyvät sparrauksesta saatuihin oppeihin sekä uusien kontaktien luomiseen. Karnevaalissa on päästy hiomaan myyntiäkin potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

“On tullut hyvää haastamista ja kysymyksiä, joita ei tavallisina työpäivinä tule mietittyä. Olemme hahmottaneet heikkoutumme, mutta myös saaneet vahvistusta liikeidealle. Tuotteemme ovat markkinoilla vasta puoli vuotta ja tässä vaiheessa on hyvä saada palautetta ja neuvoja.”

Tulevaisuudessa INARI Arctic Cosmetics haluaa kasvattaa jälleenmyyjäverkostoa Saksan ja Itävallan markkinoilla sekä laajentaa muihin Euroopan maihin. Hahn ja Stenberg ovat saaneet Kasvu Openista lisää luottoa tekemiseen ja uskaltavatkin asettaa Euroopan jälkeen seuraavaksi tavoitteeksi laajentamisen Aasiaan.

“Toivottavasti kolmen vuoden päästä ollaan hyvin Japanin ja Hong Kongin markkinoilla.”

INARI Arctic Beauty on ensimmäinen arktinen premiumatason luonnonkosmetiikkamerkki ja se tuo kansainvälisille kosmetiikkamarkkinoille uuden käsitteen ”arctic beauty”. INARI käyttää raaka-aineina Lapin arktisessa kasvuympäristössä kasvaneita vaikutukseltaan voimakkaita super-kasveja.

Ainutlaatuinen positiointi, erinomaiset tuotteet, arktinen mielikuvamarkkinointi ja tiimin vahva luonnonkosmetiikka-alan tuntemus ja olemassa olevat kansainväliset verkostot luovat edellytykset menestystarinalle.

INARI Arctic Cosmetics Oy on Kasvu Open 2018 Startup -sarjan finalisti. Nuori yritys osallistui keväällä 2018 Metsä- ja luontoyrittäjyyden Kasvupolun sparraukseen, josta eteni finaalipaikalle kisaamaan startup-sarjan voitosta valtakunnalliseen Kasvu Open Karnevaaliin.

 

NYT LUETAAN:Kommentointi