Blogi

Odottava tunnelma voittajien julkistuksessa

24.9.2012

Kasvu Open 2012 -kilpailun voittajat julkistettiin Nordic Business Forumin yhteydessä pidetyssä Suuressa Kasvu Open Forumissa Paviljongissa 21.9.2012. Tunnelma oli jännittynyt ja käsin kosketeltavissa ennen voittajien julkistamista.

Kaikkiaan 42 kasvuyritystä ja –ideaa kamppaili tänä vuoden Kasvu Openin –kilpailun voitosta. Voittajat valittiin 16 finalistin joukosta pitkän sparrausprosessin tuloksena.

Yrityssarjaan voittajaksi nousi Stafix Oy, joka dynaamisella ja eteenpäin pyrkivällä asenteella peittosi muut finalistit.

- Stafixilla on todella jännittävä ja globaali tuote, jolla on laajat sovellusmahdollisuudet. Se on nuori yritys, jonka avainhenkilöillä on kova draivi päällä ja kyky omaksua ja oppia uutta, perusteli tuomaristo valintaansa.

Ideasarjan voittaja Brawbox keräsi myös kehuja tuomaristolta.

- Brawbox edustaa kovan luokan mobiiliosaamista. Toiminnan kehittämisessä on edetty järkevästi tulorahoituksella, ideoita ja niiden aihioita on testattu asiakkailla sekä partnereilla ja tältä pohjalta kehitetty konseptia ketterästi eteenpäin. Loistavat eväät kasvuun ja vahva tekninen osaaminen.

Nyt toisen kerran järjestetyn Kasvu Open -kilpailun taso oli tänä vuonna erityisen kovatasoinen. Kasvu Open –kilpailun tuomaristo päätti jakaa erityisen kunniamaininnan Relicomp Oy:lle.

- Relicomp on luonut menestyksensä vahvan erikoisosaamisen varaan. Sillä on hyvät mahdollisuudet kasvaa omalla teknologiaosaamisellaan niin vahvasti kasvavien kansainvälisten huippuyhtiöiden toimittajana kuin luomalla uusia sovelluksia painomuovausteknologian hyödyntämiseksi, painottaa Kasvu Open tuomariston puheenjohtaja Pete Okkonen.


Aiheet

Kasvu Open 2012

Avainsanat


Kommentointi