Blogi

Mikko Kalliola: Kasvu Open kokemuksena

2.4.2013

Henkilökohtaisesti koen, että on ollut suorastaan huikea kokemus seurata vierestä ja olla mukana kasvattamassa Kasvu Open -tapahtumien kumuloivaa nostetta. Innostus  on ollut käsinkosketeltavan tunnistettavaa ja tarttunut läsnäoleviin. Olen ilolla ollut mukana avittamassa ja näyttämässä suuntaa.

Näköalaani kasvun strategiaan avartaa näköalapaikkani oman kasvuyritykseni ohjaimissa. Kun keskustelukumppaneina on muita kasvuhaluisia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka suorastaan kuplivat uusia ideoita, syntyy tästä yhtälöstä hyvin virkistävä kokemus, jota suosittelen jokaiselle: nyt kaikki mukaan Kasvu Openiin, yrityksen kokoon ja toimialaan katsomatta – globaali pelikenttä on jälleen kerran avoin!

Kasvu Open-tarinoita: Case Brawbox ja muita kilpakumppaneita

Perinteisesti kovan mobiiliosaamisen maana pidetty Suomi palaa Brawboxin innovoinnin kautta takaisin vahvan kansallisen ydinosaamisen lähteelle. Brawbox vei Kasvu Open 2012 Start UP-ideasarjan voiton vuonna 2012 ja suuntaa vahvasti kansainvälisille markkinoille.
Järkevä tulosrahoitus, innovointi ja aihioiden nopea testaaminen kohderymillä olivat osaltaan petaamassa voittoa Brawboxille. "Loistavat eväät kasvuun ja vahva tekninen osaaminen – todennäköinen menestystarina!”, kiitteli tuomaristo.

Kuka kerää Kasvu Openin gloorian seuraavaksi? Seuraa Kasvu Open -kilpailun tilannetta ja tutustu mukana oleviin yrityksiin. 

Mistä on Kasvu Open tehty?

Kasvu Openin takana on lähtökohtaisesti Keski-Suomen kauppakamarin kasvuyritysvaliokunta, joka on lähtenyt lihavoimaan ilmiötä kansalliseksi ja kansainväliseksi tapahtumaksi. Ideologiana on tukea yritysten kasvua ja sparrata halukkaita menestyksellisen kasvun suuntaan. Mission lähtökohta on muotoiltu yksinkertaiseksi: Kasvu on kaikkien yrittäjien asia!

Kasvuyritysvaliokunnan jäsenet ovat yrittäjiä, yritysjohtajia ja asiantuntijoita. Luodessaan Kasvu Open -mallia he myös määrittivät yhteisiksi pelisäännöiksi mm. sen, että tekemisen pitää olla hauskaa ja tuloksekasta. Lisäksi kasvu Open on nimensä mukaisesti open eli avoin kaikille yrityksille ja asiantuntijoille.

Kirjoittaja on kasvuyritys Aava & Bangin luova johtaja, sekä Kasvu Open -startin moderaattori.


Aiheet

Kasvu Open 2013

Avainsanat


Kommentointi