Blogi

Sanna-Mari Hynninen: Kasvu Open kasvaa osallistujiensa kanssa

20.5.2013

Keskiviikkona 8.5. päättyi Kasvu Openin hakuaika. Mukaan tämän vuoden kilpailuun haki yhteensä 61 yritystä tai yritysideaa, mikä on 45 prosenttia enemmän kuin viime vuonna. Kasvu Open on siis komeassa kasvussa, kuten sen osallistujatkin. Neljäsosa hakemuksista saapui toimistoajan jälkeen, joten helatorstain aattoilta näytti monen kohdalla olleen mitä parhain ajankohta kasvusuunnitelman hiomiseen.

Kasvu Open kiinnosti entistä enemmän jo toimivia yrityksiä, kuten Kasvu Open -tuomaristo toivoikin. Start again -sarjaan haki kaikkiaan 36 yritystä. Kolmannes kaikista kilpailuun hakeneista oli muualta kuin Keski-Suomesta.

Tuomariston tehtävä on haasteellinen. Mukana on upeita yrityksiä ja ideoita, jotka lähes kaikki haluaisi nähdä finaalissa. Ilahduttavasti joukossa on aiempaa enemmän palvelukonsepteja, joissa on kasvun mahdollistavaa skaalautuvuutta joko kotimaassa tai globaalisti. Mukana on rohkeita avauksia, jotka aidosti haastavat tuomariston laajentamaan näkemyksiään siitä, mistä kasvu tulevaisuudessa tulee.

Finalistit selviävät Kasvu Open Forumissa

Hakijoiden joukosta valitaan yhteensä 16 finalistia. Finalistit julkistetaan tiistaina 28.5. klo 13-16 Kasvu Open Forumissa, joka järjestetään Jyväskylän Protomolla, Ylistönmäentie 24. Kasvu Open Forumissa ovat esillä kaikki 16 finaaliin päässyttä yritystarinaa. Huimia hissipuheita tiedossa. Tuomariston puheenjohtaja Seppo Sneck ja jäsen Jukka Muilu lisäksi avaavat omia kasvuyritysjohtajataustojaan, joten komeaa settiä senkin puolesta tiedossa. Tilaisuus on avoin kaikille.
Kasvu Open Forumissa on finaalin ulkopuolelle jääneillä hakijoilla mahdollisuus kysyä palautetta tuomaristolta omasta kasvusuunnitelmastaan ja yritysideastaan. Tervetuloa!

EDIT 11.3.2015: Kuva poistettu, sillä uusi alusta ei tue pystykuvia.


Kirjoittaja

Sanna-Mari Hynninen

Sanna-Mari on Keski-Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja. Hän on toiminut Kasvun Roihu Oy:n liiketoimintajohtajana.

Aiheet

Kasvu Open 2013

Avainsanat

kasvu


Kommentointi