Blogi

Kasvun II Kiitoratapäivä hioo finalistien taidot huippuunsa

27.8.2012

Tämän vuoden Kasvu Open –tempauksen toinen Kasvun Kiitoratapäivä käynnistyy keskiviikkona 29. elokuuta, jossa yritys- ja ideasarjan finalistien markkinoinnin, myynnin ja viestinnän osaaminen hiotaan huippuunsa. Kilpailun voittajat julkistetaan Suuressa Kasvu Open Forumissa syyskuun 21. päivä. Suuri Kasvu Open Forum järjestetään Jyväskylän Paviljongissa Nordic Business Forumin yhteydessä.

Pääpalkinnosta kilpailee 16 ehdokasta idea- ja yrityssarjoissa. Tässä muutama finalisti esiteltynä:

X-act

X-act luo uuden standardin fyysisen aktiivisuuden ja inaktiivisuuden mittaamiseen ja raportointiin. Se tarjoaa yksilölle uskottavan ja innostavan tavan matalan kynnyksen elämäntapamuutokselle. X-actin tehokkuudesta saadaan mitattavia tuloksia, jolla on pitkällä aikavälillä huomattavia tieteellisesti todistettuja vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. X-actin avulla yritykset voivat kohdentaa hyvinvointipanostuksensa tehokkaammin, perustellusti suunnattuihin, kaikkiin työntekijöihin vaikuttaviin hyvinvointipalveluihin, sekä saavuttaa panostuksilleen mitattavia tuloksia.

Silvasti Software

Silvasti Software Oy on kuljetusalan tietojärjestelmiin erikoistunut jyväskyläläinen ohjelmistoyritys. Meillä on sekä tieteellistä että vahvaa käytännön osaamista ohjelmistotekniikasta. Taustamme on Silvastin kuljetusliikkeessä, joten meillä on pitkä kokemus kuljetusalalta. Päätuotteemme on Ajokirja-ohjelmisto, joka on internetissä pilvipalveluna käytettävä toiminnanohjausjärjestelmä kuljetusliikkeille. Ajokirja on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kuljetusliikkeiden kanssa, ja ohjelmisto on käytössä jo kymmenessä kuljetusliikkeessä eri puolilla Suomea.

Stafix

Stafix on erikoispainomateriaalien valmistukseen erikoistunut yritys Keski-Suomesta. Vielä enemmän kuin materiaalin valmistaja, olemme nuori joukko motivoituneita ja yrittäjähenkisiä ihmisiä joilla on intohimo saavuttaa suuria asioita! Stafix® on staattisesti varattu painettava polypropyleeni kalvo, joka tarttuu helposti ja nopeasti mihin vain puhtaaseen ja kuivaan pintaan ilman liima-aineita. Stafixin® asennus on nopeaa ja helppoa, koska ylimääräisiä liima-aineita, pinnejä, teippiä tai muita kiinnitysaineita ei tarvita. Stafix® voidaan irroittaa helposti ja kiinnittää uudelleen.

Probis Solutions Oy

Probis Solutions Oy tähtää globaaliksi toimijaksi autoalan jälkimarkkinoille tarjoamalla ns. riippumattomille autokorjaamoille toiminnanohjausjärjestelmän, joka parantaa merkittävästi niiden kykyä kilpailla autovalmistajiin sidottujen merkkikorjaamoiden kanssa. Autoalan jälkimarkkina on merkittävä toimiala, jonka volyymi kuluttajille on esim. Euroopassa noin 200 Mrd €. Alalla on jo käynnissä monenlaisia muutoksia, jotka lisäävät liiketoimintaprosessien hallintaa palvelevien järjestelmien kysyntää.

Adviser Tuominen Oy

Advisers Tuominen Oy on kehittänyt Advisers’ Market Entry –palvelun, jonka avulla kasvuyritykset voivat kansainvälistyä nopeammin ja edullisemmin. Kansainvälistyminen on suomalaisille kasvuyrityksille elinehto ja palvelun avulla on kannattava ja nopea kasvu on mahdollista. Palvelu on saatavilla Uudenmaan, Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueilla.

Calcus Group Oy

Calcus on Pohjoismaiden johtava yrityskuvan kehittämiseen, työnantajamaineen rakentamiseen ja sisältömarkkinointiin erikoistunut yritys. Toimistot sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Oslossa. Referensseistä löytyvät jo suurin osa Talouselämä 500-listan yrityksistä, pörssiyrityksiä sekä eri alojen kasvuyrityksiä.

Ultratec Oy

Ultratec Oy on erikoistunut kovalle rasitukselle joutuvien maastoajoneuvojen lisälaitteiden valmistamiseen, joita ovat kotimaiset ATV-Expert -tuotteet mönkijöille ja Snow-Expert -laitteet moottorikelkoille. Yrityksellä on oma tuotekehitys ja valmistusmenetelmät korkean laadun varmistamiseksi. Tuotteet sopivat pihalla, metsässä, kaupungissa, tiettömillä taipaleille – kaikkialle mihin mönkijät ja lumikelkat soveltuu.

Showell Applications

Showell yhdistää tablet-applikaation ja pilvipalvelussa toimivan aineistojen hallinnan. Sen avulla voidaan sähköiset aineistot jakaa yhdellä kertaa kaikkiin tablet-laitteisiin. Aineistojen esittely on näyttävää, vaivatonta ja täysin paikasta riippumatonta – jatkuvaa internet-yhteyttä ei tarvita. Showellin käyttö ei edellytä erikoisosaamista, -ohjelmistoja tai kolmansia osapuolia. Se tukee yleisimpiä tiedostomuotoja aina PDF:stä HTML5:een. Se mahdollistaa raportoinnin suoraan mm. CRM:ään ja lisäksi käyttöä voidaan seurata. Showell on liikkuvan bisneksen apuväline, joka soveltuu eri kokoisille toimijoille aina kansainväliseen liiketoimintaan asti. Showell voidaan ottaa käyttöön yhden työpäivän sisällä.

€LVIS® by Lvi-Elektro Oy

€LVIS on Lvi-Elektro Oy:lle rekisteröity tavaramerkki, joka tarkoittaa: €uroja Lämmöstä Vedestä Ilmastoinnista ja Sähköstä. Rakennusautomaatio-ratkaisuilla voi  pienentää kiinteistöjen energiankulutusta merkittävästi. Lvi-Elektro Oy on erikoistunut kauppa-, teollisuus- ja autohalleihin, mutta myös muut vaativat kohteet onnistuu.

RecoApp Oy

We at RecoApp will be leading innovators for building new user experiences and business models for Health and Fitness genre.

Myös nämä yritykset ja yritysideat ovat mukana Kasvu Open 2012 finaalissa:


Aiheet

Kasvu Open 2012

Avainsanat


Kommentointi