Blogi

Finalistiesittelyt 2016: Aurora Estate lupaa hemmotella piloille

13.9.2016

Keittiömestari, ravintoloitsija Sirly Schinmann ja Heidi Seikkula, toimitusjohtaja ja ravintoloitsija.

Aurora Estate Oy
Kotipaikka: Kolari
Perustettu: 2015
Työllistää: 2
Liikevaihto viime tilikaudella: 185 000

Yrittäjät Sirly Schinmann ja Heidi Seikkula kertovat:

Liikeidea lyhyesti?

– Aurora Estate Oy -kokonaisuuteen kuuluu Boutique-hotelli, jossa on seitsemän uniikkia huonetta ja 50 -paikkainen ravintola. Lisäksi pihapiirissä on pieni saunamaailma, johon kuuluu savusauna (palanut sen tarvittavat kaksi kertaa), jacuzzi, palju sekä pirtti joka toimii myös kokoustilana sekä tilausravintolana. Mottomme on  "Etsi meidät, hemmottelemme sinut piloille."

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Palvelukonseptimme on uniikki, koska olemme suunnitelleet sen alusta lähtien itse. Asiakkaat saavat meillä henkilökohtaista palvelua, heistä pidetään huolta koko loman ajan. Aamiainen tarjoillaan pöytiin, sukset haetaan valmiiksi vuokraamosta, paketoimme asiakkaalle safaripalvelut ja ravintolamme erottuu vahvasti alueen muista ravintoloista.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Haaveilemme uudesta Boutique-hotellista ja ravintolasta viiden vuoden sisään. Miltä kuulostaisi Aurora Estate -järvi, Aurora Estate --metsä ja Aurora Estate -tunturi?

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Oikeastaan aina kun asiakas lähtee yllättyneenä ja tyytyväisenä Aurora Estatelta. Olkoot se lounaan tai viikon loman jälkeen.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Löytää rutiinit uuteen yritykseen, saada rahat riittämään ja löytää energia pitkiin päiviin.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Olemme oppineet keskittymään siihen, mistä on tullut eniten positiivista palautetta eli luksuksesta. Se tarkoittaa erinomaista ruokaa, henkilökohtaista palvelua sekä tunnelmallista kokonaisuutta. Suosittelemme Kasvu Openia jokaiselle yritykselle, olkoot juuri aloittava tai iso menestyvä ketju.Kommentointi