Blogi

Finalistiesittely Pohjonen Group Oy: Rohkeasti kohti uusia haasteita

1.10.2014

Pohjonen Group on erikoistunut erityisesti miehittämättömien järjestelmien ymärille.

Pohjonen Group Oy on teknologisiin innovaatioihin erikoistunut yhtiö, jonka toiminta keskittyy erityisesti miehittämättömien järjestelmien ympärille. Järjestelmiä voidaan hyödyntää moneen eri tarkoitukseen, kuten valvontaan, tilannekuvan luomiseen, rakennusten ja maaston mallintamiseen tai vaikkapa hirvilaskentaan. Yhtiön erikoisuus on uuden tyyppinen vtol-ominaisuudella varustettu ilma-alus, eli pystysuoraan nousuun ja laskeutumiseen kykenevä lentokone. Miehittämättömän teknologian ohella yhtiö tarjoaa teollisuudelle ratkaisuja tuotannon automatisointiin.

Yrityksen vahvuutena on asiakaskeskeisyys ja laaja osaajien verkosto. Asiakas tai mahdollinen loppukäyttäjä on aina mukana kehitystyössä, mikä näkyy odotusten mukaisena ja käyttäjäystävällisenä kokonaisuutena.

Pohjonen Group on alansa pioneeri ja vauhdittaa toimialan kehitystä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Haasteita pelkäämätön yrittäjäkaksikko hakee Kasvu Openista kontakteja ja kasvun vauhdittajia.

”Kasvu Open luo hedelmällisen maaperän kasvuhakuisille yrityksille. Toisinaan mylläreiden näkemykset haastavat, toisinaan tukevat omia ajatuksia. Tämä avaa silmiä ja auttaa tutkimaan liiketoimintaa eri näkökulmista”, sanoo yrittäjä Teemu Pohjonen.Kommentointi