Blogi

Finalistiesittely Zipuli Oy/Pihka: Kotimaisia makuja puolustamassa

14.10.2014

Ravintola Juuri perustettiin puolustamaan kotimaisia makuja vuonna 2004. Ravintoloiden filosofian kulmakiviä ovat paikallisuus, puhtaus ja autenttisuus. Ravintola päätti pitkän suunnittelun jälkeen lähteä rakentamaan Suomeen uudenlaista henkilöstöravintolakonseptia, joka haluaa muuttaa tavan, jolla työskentelevä Suomi syö työpäivien aikana.

Ensimmäinen Pihka avattiin maaliskuussa 2014 Ruoholahden Dimensio-toimistotaloon. Pihka on uudenlainen ajatus siitä, miltä henkilöstöravintola voi maistua. Pihkan ravintolamainen toteutus vie asiakkaan pois perinteisestä työmaaruokalasta ja mahdollistaa herkullisuuden myös arkena.  Suurten makujen lisäksi myös ruoan terveellisyys ja monipuolisuus ovat olennainen osa ravintolojen konseptia. Pihkan liiketoimintaan kuuluvat olennaisesti myös neuvottelutila- ja yrityscatering talon sisällä. Lisäksi Pihka tulee toimimaan korkealaatuisen Juuren puoti –elintarvikkeiden kauppapaikkana. Delikonsepti jalkautetaan Ruoholahden sekä Sörnäisten Pihka-ravintoloihin vuoden 2014 loppupuolella. Delissä tulee olemaan tarjolla Juuren Puodin omia brändituotteita sekä päivittäin käytössä olevia tuotteita että ravintolan kuratoimia tuotteita. Myöhemmin ravintolan oma tuoteperhe on tarkoitus laajentaa vähittäistavarakauppoihin.

Zipuli Oy:n toimitusjohtaja Ilja Björs kertoo, että yritys on mukana Kasvu Openissa avoimin mielin: ”Meillä ei ole yksittäistä tavoitetta, jota yrittäisimme saavuttaa Kasvu Openin avulla. Sen sijaan olemme liikkeellä avoimin mielin ja kiinnostuneita löytämään uusia kumppaneita eri vaiheisiin kasvun tielle aina toiminnan rahoittajista mentorointiin ja vertaistukeen. Kiitoratapäivillä olemme saaneet mylläreiden kanssa aikaan herätteleviä keskusteluja ja tukea omalle näkemykselle siitä, että olemme oikealla tiellä ja tehneet asioita oikein. Tietenkin eteen tulee myös muistutuksia siitä, että tekemistä vielä löytyy. Finaalissa olen kiinnostunut solmimaan uusia tuttavuuksia niin henkilökohtaisesti kuin yritysmielessäkin.”

http://juuri.fi/
http://pihka.fi/

Lue lisää yrityksestä Zipuli Oy/Pihka yrityskortista.Kommentointi