Blogi

Finalistiesittely Weegos Oy: Yritysautojen tehokasta yhteiskäyttöä

22.10.2014

Weegos Fleet Share-palvelu mahdollistaa yritysten ja yhteisöjen autojen tehokkaan yhteiskäytön ja hallinnan. Autoihin asennettavan etähallintalaitteen avulla toimiva palvelu sisältää mm. auton varauksen, avaimettoman käytön, GPS-seurannan, ajopäiväkirjan ja raportoinnin sekä huoltosuunnitelmien vaivattoman käytön mobiilisti tai nettiselaimella. Järjestelmän avulla laivueen hallinta on helpompaa ja suurempi määrä kuljettajia pystyy käyttämään pienempää määrää autoja.

Palvelu mahdollistaa myös autojen vapaa-ajan käytön iltaisin ja viikonloppuisin työajan ulkopuolella silloin, kun ne muuten olisivat käyttämättöminä. Työntekijälle se tarkoittaa mahdollisuutta saada auto tarvittaessa käyttöön pientä korvausta vastaan. Organisaatio puolestaan voi vähentää ajoneuvojen hukka-aikaa, pienentää niistä koituvia kuluja ja samalla erottua edukseen hyvänä työnantajana.

Kasvu Openista Weegos Oy toivoo sparrausta myyntiin. ”Kasvuyrityksenä me vielä kehittelemme liiketoimintaamme. Kasvu Openista toivomme sparrausta erilaisten jakelukanavien tunnistamiseen ja niiden tuomien vaihtoehtojen kartoittamiseen. Kiitoratapäiviltä olemme saaneet uusia kontakteja ja keskusteluja olemme jatkaneet joidenkin mylläreiden kanssa myös tapahtuman ulkopuolella. Kasvu Open finaaliin lähdemme avoimin mielin ja uteliaina katsomaan, mitä on tällä kertaa tarjolla. Uskomme tietenkin omaan tuotteeseemme ja sen mahdollisuuksiin menestyä kilpailussa”, kertoo Weegos Oy:n toimitusjohtaja Tommi Rimpiläinen.

Lue lisää yrityksestä Weegoksen yrityskortista.

http://www.weegos.fi/Kommentointi