Blogi

Finalistiesittely Tosibox: etäyhteyden muodostaminen kuin leikkiä vain

16.10.2015

Kansainvälisyys on ollut mukana Tosiboxin strategiassa alusta lähtien. Tällä hetkellä yritys omistaa teknologiansa patentin 48 maassa, myyntiä on 23 maassa ja teknologia on käytössä yli 70 maassa.

Tosibox tarjoaa maailman yksinkertaisimman etäyhteysratkaisun. Ratkaisu on niin yksinkertainen, että käytännössä kuka tahansa voi tuntea olonsa IT-insinööriksi.

Tällaista kokemusta on harvoin tarjolla meille, joille IT-ongelmien kanssa painiminen on arkipäivää. Kun ei vaan ymmärrä.

”Vastaaviin VPN-ratkaisuihin verrattuna palvelumme on yksinkertaisempi, eikä meillä ei ole pilvipalvelua. Täten pystymme välttämään pilven tuomat tietoturvariskit”, selventää Tosiboxin toimitusjohtaja Tero Lepistö.

Idean isä Veikko Ylimartimo perusti Tosiboxin vuonna 2011. Jo vuonna 2012 aloitettiin kotimaan kolmihenkisen ydintiimin voimin. Tähän päivään henkilöstö on kasvanut seitsemääntoista pelkästään Suomessa.

”Lisäksi olemme perustaneet kaksi tytäryhtiötä, toisen Saksaan ja toinen 14.9. klo 12.41 USA:han”, naurahtaa Lepistö. "Tarkka aika sattui jäämään mieleen, kun juuri perehdyin viimeisimpiin raportteihimme.”

TOSIBOX toimitusjohtaja Tero Lepistö.Kansainvälisyys on ollut mukana yhtiön strategiassa alusta lähtien. Tällä hetkellä yritys omistaa teknologiansa patentin 48 maassa, myyntiä on 23 maassa ja teknologia on käytössä yli 70 maassa.

”Yhdysvalloissa olemme saaneet etelävaltiot haltuun, ja itärannikon jälleenmyyntiverkoston rakentaminen on työn alla. Tavoitteena on, että jokaisessa osavaltiossa on lopulta viisi Tosibox-jälleenmyyjää”, Lepistö tiivistää.

Yrityksen kasvutavoitteet myötäilevät aiempia onnistumisia.

”Tällä hetkellä liikevaihtomme tuplaantuu vuosittain. Keskipitkällä aikavälillä tavoittelemme jo useiden kymmenien miljoonien liikevaihtoa”, paljastaa Lepistö.

Lepistö hakee yritykselleen Kasvu Openista näkyvyyttä sijoittajapiireissä.

”Ensisijainen tavoitteemme on löytää ulkopuolista rahoitusta toiminnallemme. Näkyvyyttä olemmekin jo hyvin saaneet, kun yhteydenottoja on ollut paljon.”

TOSIBOX tarjoaa maailman yksinkertaisimman etäyhteysteknologian.Finaalissa sparrauksen katsontakantaa aiotaan muuttaa konkreettisista asioista kokonaisvaltaisempaan liiketoiminnan strategian hahmottamiseen.

”Viimeisessä sparraussessiossa aiomme keskittyä strategian hiomiseen sekä muuhun pitkän linjan toiminnan kehittämistyöhön.”

Eikä kehittämistyö jää tähän. Tosibox nähdään myös tämän vuoden Slush-tapahtumassa.

”Toivotaan, että pääsemme myös Slushissa lavalle pitchaamaan, sillä sitähän Kasvu Openin aikana on päässyt treenaamaan enemmänkin.”

TOSIBOX kotisivut
TOSIBOX TWITTER
TOSIBOX FACEBOOK
TOSIBOX LINKEDIN
TOSIBOX YOUTUBE


Kirjoittaja

Enni Aittila

Enni Aittila toimi Kasvu Open -tiimissä sisällöntuottajana. Hän on valmistunut Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta, pääaineena laskentatoimi.


Kommentointi