Blogi

Finalistiesittely OC-System Oy: Uusia ratkaisuja työympäristöjen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen

20.10.2014

OC-System Oy on korkealaatuisten verkko- ja suojaseinien, äänieristys- ja työtilojen kehittäjä, valmistaja ja projektitoimittaja. OC-System Oy:n tuotteita käytetään ympäristöissä, joissa pääsy vaarallisille tai muuten suojatuille alueille tulee olla rajattu tai rakenteilta vaaditaan suojausta ihmiselle haitallisille tekijöille kuten melu, korkeat lämpötilaerot ja laser- ja röntgensäteet. OC-System Oy:n tavoitteena on tuotekehityksen ja muotoilun avulla löytää uusia ratkaisuja työympäristöjen turvallisuuden ja viihtyvyyden parantamiseen. Yritys työllistää tällä hetkellä 35 henkeä ja hyödyntää tuotannossa automaatiota kuten teollisuusrobotteja.

OC-Systemin asiakkaita ovat teollisuuslaitokset kuten konepajat, paperi-, teräs- ja rakennusmateriaalitehtaat. Myös viranomaiset, kunnossapitoyritykset, rakennusliikkeet, oppilaitokset sekä tutkimuslaitokset käyttävät yrityksen tuotteita. OC-Systemin valmistamia tuotteita toimitetaan teollisuuden kone- ja laitekokonaisuuksien sekä automaatiojärjestelmien mukana eri puolille maailmaa. Suoraa myyntiä ulkomaille yrityksellä on ollut muutamia prosentteja liikevaihdosta.

Riku Räisänen OC-Systemistä kertoo, että Kasvu Openista yrityksellä on tavoitteena löytää työkaluja ja konsteja kasvuun koko organisaation kehittämisen kautta. ”Kasvu Openiin lähdimme mukaan kun halusimme uudistua ja löytää uusia kasvun mahdollisuuksia. Sparrausprosessin aikana olemme saaneet kaikenlaisia ideoita ja vinkkejä mm. markkinointiin sekä saaneet aikaan mielenkiintoisia keskusteluja eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Monien mylläreiden kanssa olemme jatkaneet neuvotteluja ja saaneet apua Kasvu Open-prosessin ulkopuolellakin. Tavoitteena meillä on finaalissa vielä jalostaa koko prosessia ja ideoita eteenpäin sekä saada uusia kontakteja. Koskaan ei tiedä, millaisia mahdollisuuksia uudet kontaktit voivat tuoda tullessaan.”

http://www.oc-system.fi/Kommentointi