Blogi

Finalistiesittely Bedit: Ovet avoinna kansainvälisille markkinoille

30.5.2014

Zipit-päiväpeitot valmistetaan Suomessa mittojen mukaan

Bedit on kohta kaksivuotias suomalainen tekstiilialan yritys. Yritys valmistaa ja myy Zipit-päiväpeittoja, joiden avulla sängyn petaaminen on helpompaa ja hauskempaa kuin koskaan ennen. Zipit-päiväpeitot pedataan vetoketjujen avulla. Patjat ja petivaatteet pedataan pussin sisään ja kansi suljetaan käden käänteessä vetoketjuilla. Zipit-peitot sopivat sänkypeitoiksi, vieraspatjojen suojaksi, veneisiin, asuntovaunuihin - mihin vain, missä arvostetaan helppoa petaamista ja siistiä lopputulosta. Kerrossängyissä nämä ovat ehdottomat! Peitot valmistetaan mittojen mukaan Suomessa. Peitoilla on hyödyllisyysmallisuoja ja Zipit on rekisteröity tavaramerkki.

Kuullessaan Pohjois-Karjalan Kasvupolun voitosta yrittäjä Lotta Lilja oli lähes sanaton.

- En meinannut uskoa todeksi, että vein voiton näin kovatasoisessa seurassa. Palkinto auttaa konkreettisesti saavuttamaan asettamiani tavoitteita ja lisäämään tuotteiden näkyvyyttä mm. Jyväskylän Asuntomessuilla tänä kesänä, iloitsee Lilja.

Kasvupolun voittaja pääsee suoraan valtakunnalliseen Kasvu Open finaaliin sparrattavaksi sekä saa 3000 euron palkinnon. Lilja suuntaa valtakunnan finaaliin selkeä kasvusuunnitelma mielessään.

- Nyt läpikäydyn Kasvupolun aikana olen tunnistanut Beditin kasvun kriittisimmät esteet. Tavoitteena on, että kahden vuoden päästä laaja Zipit-tuotevalikoima on saatavilla useista myyntipisteistä, Bedit työllistää 2-5 henkilöä ja ovet kansainvälisille markkinoille ovat auki, visioi Lilja tulevaisuuden näkymiä.

http://www.bedit.fi

Lue lisää yrityksestä Beditin yrityskortista.Kommentointi