Blogi

Finalistiesittely 2016: KleenU pesee kädet ruokalusikallisella vettä

22.9.2016

KleenUn Markku Oksman tiivisti ensi vuoden kasvuaskeleen tauluun.

KleenU Oy
Kotipaikka: Turku
Perustettu: 2016
Työllistää: 3
Liikevaihto viime tilikaudella: 0

Toimitusjohtaja Markku Oksman (kuvassa) kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

– Valmistamme annostelijaa, joka tuottaa luonnonmukaisen ja tehokkaasti pesevän kosteuspyyhkeen ruokalusikallisesta puhdasta vettä ja biohajoavasta paperista. Säilöntä- ja lisäaineeton sekä turvallinen tuotteemme sopii kaikkeen hygieniaan. Kasvoista varpaisiin, vauvasta vaariin.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Lopputuote, kosteuspyyhe, on säilöntä- ja lisäaineeton. Se valmistetaan käyttöpaikalla annostelijassa kuivasta KleenU-paperista, vedestä ja havu-uutteestamme juuri ennen käyttöä. Se sopii allergikoille ja kaikille, jotka haluavat välttää ylimääräistä kemikaaleja. Se ei jätä pestyyn käteen, hedelmään tai pöytäpintaan ylimääräisiä aineosia. Pesun puhdistustulos vastaa laadukasta saippua-vesipesua paperipyyhinnällä. Kilpailijoiden tuotteet vilisevät säilöntä- ja lisäaineita sekä muita kemikaaleja ja ovat hyvin muovipitoisia.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Pyrimme aloittamaan Suomen markkinoilla, jotta tunnistaisimme kehitystarpeet ja voimme hioa toimintamme sopivaksi suuremmille markkinoille. Päätavoitteemme on kuitenkin kansainväliset markkinat, jossa tuotteellemme on kasvava tarve.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Yrittäjän vapaus yleensäkin. Parhaat hetket liittyvät KleenU:n eri etappien saavuttamiseen.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Taitaa olla haastavin hetki meneillään kun pyrimme löytämään markkinat Suomessa ja etsimme samalla rahoitusta toiminnan jatkamiseksi.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Keskittyminen olennaiseen ja viestintälliset asiat.Kommentointi