Timo Airaksinen

Suunnannäyttäjä, Salivirta & Partners

Olen toiminut 18 vuotta johto- ja kehittämistehtävissä, josta viimeiset yhdekän vuotta yrittäjänä hyvinvointialalla ja sitä ennen mm. Itellassa terveydenhuoltoalueen ICT-palveluiden johtajana ja kehittäjänä sekä ohjelmistoyrityksessä osakkaana tuoteliiketoiminnan johtajana ja tuotekehitysjohtajana. Vastuullani on ollut palveluliiketoiminnan johtaminen, tuote- ja palvelukehitys, tiimien rakentaminen, projektin hallinta, myynti ja markkinointi sekä asiantuntijatyö. Olen vienyt onnistuneesti läpi useita mittavia liiketoimintamallien ja palvelutuotteiden kehityshankkeita (liiketoiminta ja ICT) hyvinvointisektorin alueella. Minulla on vankka kokemus erilaisten verkostohankkeiden läpiviennistä sekä eri kehittämis- ja rahoitusinstrumenttien käytöstä hankkeiden toteuttamisessa.

Erityisiä vahvuusalueitani ovat liiketoiminnan visiointi ja strategiatyö, ratkaisumyynti ja tiimien rakentaminen sekä vaadittavien kehityshankkeiden suunnittelu. Kykenen nopeasti ymmärtämään ja kirkastamaan asiakkaan tarpeet, ideoimaan tarpeisiin vastaavat ratkaisut sekä rakentamaan tiimin, joka kehittää ja toteuttaa toimivat ratkaisut. Toimivien ratkaisujen onnistuneista käyttöönotoista ja jatkokehitetyksestä minulla on myös monia hyviä (ja huonoja;-) kokemuksia.

Yrityksen ja palveluiden kehityksen elinkaarista( start-up vaihe, pääomasijoitus, erittäin nopeaan kasvuun ja jyrkkä alamäki, jne.) minulle on kertynyt viimeisen 16 vuoden aikana paljon kokemusta, mikä on auttanut luotsaamaan Salivirta & Partnersia vahvaan kasvuvaiheeseen ja erittäin positiivisiin tulevaisuuden näkymiin. Yhdeksän vuoden aikana olen onnistunut luomaan vahvan luottamukseen perustuvan suhdeverkoston hyvinvointialan toimijoihin (palvelutuottajat (yksityinen ja julkinen sektori), lainsäätäjät, toimeenpanijat, valvojat ja edunvalvonvontaorganisaatiot), mistä on erittäin paljon Suomen ja suomalaisten hyvinvointia edistävän kehityksen eteenpäin viemisessä.       

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 0405739901
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit