Tapani Huikuri

toimitusjohtaja, hallituksen jäsen, CSI - Composite Solutions and Innovations Oy

Olen KasvuOpen-veteraani, joka vuodesta toiseen löytää itsensä jeesailemassa yrityksiä kasvun poluilla.  Päivätyökseni toimin CSI:n toimitusjohtajana.  CSI on yritys, joka komposiittiteknologioihin perustuvilla ratkaisuilla, parantaa asiakkaidensa tuotteiden kilpailukykyä.  Olemme mukana tuotekehityksestä sarjavalmistukseen, kun asiakkaillamme on tarve tehdä tuotteita, joilla saavutetaan aiempaa parempi suorituskyky ja/tai alhaisemmat elinkaarenaikaiset kustannukset. 

Komposiittituotteiden markkina kasvaa kaksi numeroisia prosenttilukuja globaalisti vuosittain ja meidän tavoite on kasvaa hiukan isompia prosenttilukuja.  Ja tavoitteen toteutuminen näyttää hyvältä… Pari vuotta sitten kasvatimme nykyisen yhtiökumppanimme kanssa omistusta yrityksessä huomattavasti.  Tämä, samoin kuin pari strategista reivausta, jotka tehtiin samassa yhteydessä ovat osoittautumassa oikeiksi ratkaisuiksi.

CSI:ssä olen ollut osakkaana ja hallituksessa perustamisesta lähtien, mutta viimeiset kolme vuotta kokopäiväisesti mukana operatiivisessa toiminnassa.  Tätä edeltäneet noin kymmenen vuotta toimin yrittäjänä ja liikkeenjohdon konsulttina Success Factory Oy:ssä sekä useamman yrityksen hallituksessa.  Ennen yrittäjyyttä olin reilut kymmenen vuotta  Patrian Aerostructures liiketoiminnassa tuotannonjohto sekä markkinoinnin ja myynnin johtotehtävissä.

Yrittäjyys CSI:ssä on tätä nykyä niin kokonaisvaltaista tekemistä, että hallitustyöt ja konsultoinnit on pitänyt jättää vähemmälle, mutta KasvuOpenille pitää löytyä aina aikaa. On tämä sen verran kova juttu!

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Myynti ja markkinointi
  • Kansainvälistyminen

Yhteystiedot

  • Soita +358408213126
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit