Petteri Heimonen

Toimitusjohtaja, PetterSteel Oy

Olen 44 vuotias yrittäjä ja johdan itse perustamaani rakennuspeltialan yritystä. Haluamme muuttaa ja uudistaa alaa, jossa toimimme. Suurin intohimomme on palvelumallin ja toimintatavan kehittäminen. Tässä on keskiössä asiakkaidemme tarpeet, loppukäyttäjään saakka. Usein ajatellaan, että täytetään asiakkaan tarve. Haluamme mennä syvemmälle. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Silloin olemme jäljittämättömiä.

Rakennuspeltiala on hyvin perinteinen. Alalla on paljon pieniä yrityksiä joiden kehittymismahdollisuudet on rajalliset. Olemme halunneet ottaa ison haasteen; muuttaa toimiala. Tältä pohjalta lähdemme ratkomaan asioita asiakkaidemme kanssa. Rakennuspellitys on jäänyt liian pienelle huomiolle koko rakentamisessa. Asia on kuitenkin suuri. Kysymys on rakennusten suojaamisesta jo rakennusaikana ja niiden elinkaaren loppuun saakka.

Ongelmia on materiaalisuunnittelussa, detaljeissa, toteutusaikatauluissa ja yhteensovittamisessa. Olemme tuoneet markkinoille oman konseptin; oikea tuote oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Näin turvaamme oikean laadun ja ihmisille terveen asumisen, joka on iso osa elämää.

Tavoitteemme on päästä asiakassuhteissa kumppanimalliin.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 0400732903
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)