Pasi Kuhmonen

senior partner, asiakkuusjohtaja, Mainos- ja viestintätoimisto Villivisio Oy

"Sun täytyy pelätä mitä sä haluut, sillä sä tuut saamaan sen." -Andy McCoy-

7-vuotiaan farkkuhaalarisen pikkupojan unelmasta se lähti, ”mä haluan olla isona mainostoimiston pomo”, olla yrittäjä kuten isäni. Tuosta ajatuksesta on määrätietoista kasvua rakennettu mainos- ja viestintätoimisto Villivisiossa sen synnystä alkaen. Perustajaosakas Pasi Kuhmonen on toiminut Villivisiossa aluksi graafisena suunnittelijana, valokuvaajana, sittemmin asiakkuusjohtajana, vuosina 2010-2015 toimitusjohtajana sekä nykyisin senior partnerina.

18 vuotta markkinointiviestinnän tavoitteiden kanssa työskennellessä on antanut mehevän ja monipuolisen näköalan auttaa myös muita kasvua hakevia yrityksiä ja yrittäjiä.

 

Legendat luodaan yhdessä

Villivisio Oy on mainos- ja viestintätoimisto. Teemme saman katon alla kahta markkinointiviestinnän osa-aluetta, jotka on perinteisesti pidetty erillään. Meille näiden kahden asian yhdistäminen on DNA:mme ytimessä ja keskeinen vahvuutemme. Viime kädessä kaikessa markkinointiviestinnässä on kyse siitä, kuinka yritys onnistuu luomaan merkityksellisen ja kestävän suhteen asiakkaidensa ja muiden sidosryhmien kanssa. Silloin on loppujen lopuksi suhteellisen turha nappuloida sillä, onko tekeminen viestintää vai mainontaa. Tärkeintä on, että tekemisellä on vaikutusta. Se on toimintafilosofiamme.

"Tee suunnitelmasi niin mielikuvituksellisiksi kuin pystyt, koska 25 vuoden päästä ihmettelet, miten keskinkertaisilta ne jälkikäteen näyttävät. Silloin ihmettelet, mikset tehnyt sata kertaa suurempia suunnitelmia."

Yhteystiedot

  • Soita +358 40 587 5465
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit