Paavo Myllylä

Rahoituskonsultti, Fulmore Oy

Fulmore Oy:llä on pitkä, yli kymmenen vuoden kokemus julkisen tukirahoituksen parissa toimimisesta. Fulmoren rahoituskonsulttina keskeinen työtehtäväni on auttaa asiakasyrityksiämme kasvu- ja kehittämishankkeiden suunnittelussa. Näitä suunnitelmia peilaamme julkisen tukirahoituksen kenttään koko laajuudeltaan. Tyypillisesti lopputulemana on rahoitussuunnitelma, jossa useampi julkinen tukirahoitusmuoto ja tarvittaessa yksityiset rahoituslähteet lyövät kättä.

Tieto saatavilla olevista kasvurahoitusmahdollisuuksista on toki keskeistä, mutta kokemukseni mukaan vähintään yhtä oleellista on kehittämisideoiden jäsentely toteuttamiskelpoisiksi hankkeiksi. Tavoitteet, toimenpiteet ja aikataulutus sekä vaikutusten seuranta, arviointi ja raportointi. Nämä asiat huomioimalla syntyy laadukas kehittämishanke.

Minulla on myös taustaa taloushallinnosta sekä opistekelujeni että työhistoriani perusteella. Näin ollen osaamispohjaani kuuluu myös taloudellisten lukujen ja yritykselle tärkeiden tunnuslukujen analysointi

Vahvuudet

  • Kasvu rahoitus
  • Kansainvälistyminen

Yhteystiedot

  • Soita 0504699888
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit