Outi Soikkeli

Kasvumarkkinointimuotoilija, Aava & Bang Oy

Olen B2B-myynnin parissa marinoitu markkinoinnin ja viestinnän muotoilija, suunnittelija ja toteuttaja. Innostun mainioista yritystarinoista, loppuun viedyistä palvelukonsepteista, työnantajamaineen kehittämisestä sekä palvelumuotoilusta.

Välillä minua pelottaa. Minua pelottaa, se että liian monet hienot kasvuhaluiset PK-yritykset sutivat kiireen keskellä menemään ja tekevät myyntiään ja markkinointiaan täysin suunnittelemattomasti juosten tulipalosta toiseen. Tällä tavoin jää tärkeät asiakkaat kohtaamatta ja rahat saamatta. Markkinointi nähdään usein vain sarjana työkaluja, jotka pitää saada tehtyä “nopeasti alta pois”, jotta päästään kunnolla myyntivauhtiin. Nettisivut, esitteet, facebook-päivitykset ja rollup. Joku siisti yritysvideo pitäisi tehdä ensi viikon messuille ja se pöytälaatikossa lojunut blogi olisi pitänyt julkaista eilen. Kuulostaako tutulta?

Kasvu Open myllärinä haluan auttaa yrityksiä olemaan astetta kovempia markkinoijia! Minun tehtäväni on auttaa yrityksiä tekemään myyntiä ja markkinointia suunnitelmallisesti ja niin, että ne tärkeät asiakkaat kohdataan ja haluttu viesti menee perille. Pidän siis huolta siitä, että asiakkaiden markkinointitaidot, -strategiat, -toimintamallit ja -tulokset menevät kaikki kohti samaa maalia. Tämä vaatii selkeän vision ja selkeät tavoitteet. Se vaatii suunnitelmallista tekemistä ja jokapäiväisiä tekoja. Tehtävillä on oltavat tekijät ja tekijöillä on oltava aikaa tehtävien tekemiseen. Yksinkertaista, mutta totta?

Vahvuudet

  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 040 5199035
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit