Minna Liminka

Partner & Coach, Oiwa Solutions Oy

Olen hyvän työelämän kehittäjä. Työurani on sisältänyt tähän mennessä yli 20 vuotta henkilöstöhallinnon ja viestinnän hommia IT-alalla. Olen ollut kasvuyrityksissä, joihin on liitetty mukaan pienempiä yrityksiä ja jotka on lopulta ostettu osaksi suurempia.
 
Syksyllä 2017 perustettiin Oiwa Solutions Oy:n, johon lähdin mukaan osakkaaksi. Tuolla vahvan arvopohjan omaavassa IT-firmassa minulla on oma liiketoiminta, joka kulkee nimellä Hyvä työelämä ja autan asiakkaitani oivaltamaan, miten hyvää työelämää voitaisiin kehittää juuri heidän yrityksessään. Koska olen kasvattanut urani aikana työyhteisöjä sekä rakkaudella että rajoja asettamalla, haluan antaa nyt kaiken osaamiseni kasvuyrityksille. Uskon vahvasti siihen, että onnellinen ihminen on tuottavampi.
 
Olen palkannut urani aikana noin 150 henkilöä ja haastatellut siis moninkertaisesti enemmän. Olen ollut kasvattamassa Descom Oy:tä ja vaikuttamassa vahvasti sen yrityskulttuurin muodostumiseen ja muokkautumiseen. Descom palkittiin kolme kertaa Suomen Parhaat Työpaikat -kilpailussa (Great Place to Work). Minut on palkittu vuonna 2014 Suomen parhaat asiakasteot Customer Experience -päivässä kunniamaininnalla huomioivasta rekrytoinnista. Olen työllistynyt sosiaalisen median ansiosta kaksi kertaa.
 
Asiakkaani on sanonut minusta, että olen teräsnyrkki, jonka päällä on pörröinen hanska.
Olen siis työelämän lempeä anarkisti.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen

Yhteystiedot

  • Soita 0500 640 049
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit