Mikko Virtanen

toimitusjohtaja, Workway Oy / HR Sata Henkilöstötalo

Nimeni on Mikko Virtanen ja toimin yrittäjänä / toimitusjohtaja Workway Oy:ssä, jonka aputoiminimi on HR Sata Henkilöstötalo. Olen toiminut runsaan vuoden henkilöstöpalvelualalla, joista yrittäjänä nyt 3 kk. Olemme tuore yritys, joka jatkaa HR Sata Henkilöstötalon liiketoimintaa. Ennen henkilöstöalalle siirtymistä olen toiminut erilaisissa tehtävissä urheilun erikoisseuroissa ja aluejärjestöissä. Urheilukenttä tuli tutuksi, sillä kokemusta siltä sektorilta on kaikkiaan runsaat 15 vuotta, joista 12 vuotta toiminnanjohtajana. Toimenkuviin näissä tehtävissä on kuulunut toiminnan suunnittelu, organisointi ja kehittäminen, budjetointi, varainkeruu, asiakashankinta, myynti, markkinointi, viestintä (sisäinen / ulkoinen), taloushallinto jne. 

HR Sata Henkilöstötalo on vuodesta 2012 toiminut yritys. Tuotamme henkilöstöpalveluja yritys- ja työntekijäasiakkaille. Erikoisosaamistamme ovat henkilöstöpalvelut, kuten henkilöstövuokraus, rekrytointi, koulutukset, ulkoistamiset sekä konsultointi. Autamme yritysasiakkaita henkilöstöresurssien hallinnassa lisäämällä osaamista, joustavuutta ja tuottavuutta. Toimimme seuraavien arvojen pohjalta: paikallinen kumppanuus, vastuullisuus, yritteliäisyys. Omaan työkuvaani kuuluu HR Sata Henkilöstötalon hallinnollisten asioiden hoitaminen ja huolehtiminen, lisäksi myynti, viestintä sekä markkinointi. 

Toimin myös Lingo Languages Oy:n myyntipäällikkönä ja olen yrityksessä osakkaana. Lingo Languages Oy on ketterä ja monipuolinen käännöstoimisto, joka kääntää, oikolukee, laatii sanastoja ja kansainvälistää yritysten viestintää. Lingo on toiminut käännösalalla vuodesta 2005 lähtien. Yrityksen yhtiömuoto vaihtui sekä nimi uudistui vuonna 2015. Lingo on kääntänyt mm. Kasvu Openin materiaaleja kansainvälisiin ohjelmiin tai kaksikielisiin Kasvupolkuihin. Lisäksi käännöksiä on tehty näihin liittyviin esitteisiin ja nettisivuihin.

Vahvuudet

  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 044 372300
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit