Matti Nykänen

Team Finland-koordinaattori, ELY-keskus

Olen toiminut ELY-keskuksessa nyt kuusi vuotta ja tehtäviini on kuulunut yritysten kehittämisrahoitus ja yritysneuvonta. Pääpaino yritystukien ja neuvonnan suhteen on ollut kasvu- ja kansainvälistymisrahoituksessa.  Nykyisessä tehtävässäni vastaan kaikkien julkista rahoitusta tarjoavien organisaatioiden rahoitusneuvonnasta kasvuun ja kansainvälistymiseen liittyen.

Team Finland toimintamallin kautta on tarkoitus saada valikoiduille yrityksille yksinkertainen kanava julkisen rahoituksen pariin pääsemiseksi.

Yritystuet ovat erinomainen tapa tukea yrityksesi kasvua ja kehittymistä projektirahoituksen kautta oli yritystoimintasi sitten vasta alussa tai jo pidemmällä. Julkisten tukien kautta voidaan rahoittaa yrityksen kasvua monella eri tavalla.

TF-koordinaattorin tehtävänä toimii tiiviissä yhteistyössä myös maakunnan kehitysyhtiöiden ja muiden sidosryhmien kuten kauppakamarien kanssa. TF-koordinaattorin vastuulla on kehittää toimiva ja tehokas toimintamalli maakunnallisten tehtävien ja valtakunnallisten tehtävien yhteensovittamiseksi.

Koordinaattorit ovat ikään kuin viestinviejiä Team Finlandin ja maakuntien/yritysten välillä. Lisäksi he osallistuvat maakunnan elinkeinotoiminnan strategiseen suunnitteluun ja edistävät aktiivista yhteistyötä ja yhteydenpitoa kaikkien TF-toimijoiden välillä.

Vahvuudet

  • Kasvun rahoitus
  • Kansainvälistyminen

Yhteystiedot

  • Soita 0295 025 079
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit