Martti Rautakorpi

Asiakasvastuullinen johtaja, Nordea Pankki, Keski-Uudenmaan yrityskonttori

Olen työskennellyt pankissa 34 vuotta erilaisissa linjajohdon tehtävissä ja nimettyjen yritysten hoitovastuussa pääkaupunkiseudulla. Toimin tällä hetkellä Keski-Uudenmaan yrityskonttorissa asiakasvastuullisena johtajana vastaten kokonaisvaltaisesti n. 100 yritysasiakkaan hoitamisesta Nordeassa. Tehtävässä minua tukevat myyntitiimimme asiantuntijat ja palveluneuvojat sekä laaja yhteistyöverkosto asiantuntijoita myös konsernimme ulkopuolella.

Pidän erityisesti työstä partnerimaisena kumppanina oman nimetyn asiakaskunnan parissa. Käymme jatkuvaa vuoropuhelua yrityksen tarpeista ja tavoitteista, ja pyrimme löytämään asiakkaallemme parhaat palveluratkaisut. Monipuolinen kokemus ja kiinnostus tukea yrityksen menestysmahdollisuuksia auttavat tekemään sen mahdolliseksi yhteistyössä asiantuntijaverkoston kanssa. Oma osaamiseni on vahvimmillaan kasvuyritysten rahoituksessa.

Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksen asiantuntijaverkoston jäsenenä olen toiminut vuodesta 1995.  Liikeideoitten ja kannattavuuslaskelmien sparraajana olen saanut haastaa näkökulmia ja toimia siinäkin roolissa paikallisen elinkeinoelämän parhaaksi.

Yhteystiedot

  • Soita 050 66893
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)