Marko Majamäki

Toimitusjohtaja, Vanajanlinna Group

”Myynnin johtamisen ja esimiestyön kokonaiskuvan hahmottaminen – se on ehdoton vahvuuteni. Johtamisen kokonaiskuvalla tarkoitan sitä, kuinka toimintamallit, järjestelmät, päivittäinen tekeminen ja kannustaminen nivoutuvat yhteen saman tavoitteen ja valitun suunnan mukaisesti. Esimerkiksi uusista järjestelmistä ei ole mitään hyötyä, ellei ensin ymmärretä, mihin niitä tarvitaan ja kuinka niitä voi käyttää, vasta sitten voidaan mennä detaljeihin ja käyttöohjeisiin.

Johtamisessa tärkeintä on johtajan oma into ja aito halu auttaa. Johtajan pitää saada asioita tapahtumaan! Paras johtaja saa koko jengin liikkeelle ja ymmärtämään, millaista arjen tekemistä ja toimenpiteiden sarjoja tavoitteiden saavuttaminen edellyttää jokaiselta.

Itse olen parhaimmillani tilanteissa, kun on ”pakko tehdä”. Pienet härdellit tuovat vain sopivia haasteita ja korkeintaan ohitettavia mutkia matkaan;) Kun asiat hoituvat niin kuin on yhdessä sovittu, deadlinein puitteissa tietenkin, koen parhaita yhteisiä onnistumisen hetkiä.

Myynnin kasvu tulee erilaisten asiakaskohtaamisten määrän ja laadun kasvattamisesta. Toki busineksen suhteen pitää olla kaikin puolin ajan hermoilla, mutta riski kaupasta kasvaa vain asiakasvuorovaikutuksen moninkertaistamisella!

Myllärinä jaan kokemukseni ja parhaita esimerkkejä myyntitoimintojen ja todellisten muutoshankkeiden johtamisesta. Kiteytän ja yksinkertaistan – kuuntelen ja sanon suoraan.”

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita +358-400 413608
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit