Marita Vuorinen

Johtaja, Mainos- ja digitoimisto Cremedia

Olen valmistunut Helsingin Kauppakorkeakoulusta pääaineenani markkinointi. 

Minulle on kertynyt vahva käytännön kokemus myynnistä ja markkinoinnista kauppaketjussa myyjänä, osastonjohtajana ja sisäänostajana. Vuosituhannen vaihteessa siirryin digitaalisten palveluiden pariin ja toimin myynnin, markkinoinnin ja IT:n kansainvälisten kehityshankkeiden vetäjänä TeliaSoneralla, Nokiassa ja Microsoftilla.

Vuonna 2015 muutin Kokkolaan, jossa olen työskennellyt Keski-Pohjanmaan mediatalossa konsernin digikehityksen parissa sekä mediatalon omistaman mainos- ja digitoimisto Creamedian johtajana.

Keskustelen asiakkaiden kanssa useimmiten kahdesta aiheesta: strategisesta markkinoinnista eli miten markkinointiviestintä nivoutuu osaksi yrityksen koko toimintaa aina tuotekehityksestä tuotantoon ja myyntiin asti sekä liiketoiminnan digitalisoimisesta eli miten digipalveluilla voidaan myydä enemmän, tehostaa toimintaa tai luoda uutta kilpailuetua. 

KasvuOpenissa olen sparrannut yrityksiä erityisesti myynnin ja markkinoinnin suunnitelmallisesta toteuttamisesta, resurssoinnista ja digikanavien käyttämisestä. Suosikkiaiheenani tänä syksynä on Social Selling. 

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita +358504863848
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit