Maarit Nukari

Asiakkuuspäällikkö, MarkkinointiAkatemia MAK Oy

Olen käytännönläheinen myynnin ja markkinoinnin raudanluja ammattilainen. Vähittäiskaupan ala on tempaissut minut aikanaan myyntialalle, jossa viihdyin eri alojen myyjänä ja esimiestehtävissä yli kymmenen vuotta. Aito kontakti, halu auttaa, sekä oikean ratkaisun löytyminen eri tilanteisiin ja tarpeisiin ovat aina olleet vahvuuksiani.

Kehitys vie meitä eteenpäin, siksi laajensin osaamistani markkinoinnin ratkaisujen pariin. Olen työskennellyt markkinoinnin johtavissa yrityksissä 15 vuotta, joista viimeiset kymmenen vuotta olen keskittynyt liiketoimintaa tukevien sähköisen markkinoinnin ratkaisuihin. Vuosien varrella kokemusta on kertynyt eri toimialojen liiketoiminnasta ja niiden eri tarpeita tukevista markkinointiratkaisujen kokonaisuuksista.

Olen parhaimmillani liiketoimintaa tukevien ratkaisujen ideoinnissa ja suunnittelussa, sekä niiden jalkauttamisessa käytäntöön, yhteistyössä Markkinointiakatemian huippuammattilaisten kanssa. Markkinointiakatemia toteuttaa digitaalisia ratkaisuja Suomessa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Kokemusta on kertynyt myös muutostilanteiden menestyksekkäästä johtamisesta, sekä myyvän asiakaspalvelun ja mediatilan ratkaisumyynnin kouluttamisesta.


 

Vahvuudet

Sähköisten markkinointiratkaisujen vahva osaaminen

Liiketoimintaa tukevien ratkaisujen ideointi

Kokonaisuuksien hahmottaminen

Ratkaisukeskeisyys

 

Yhteystiedot

maarit.nukari@markkinointiakatemia.fi

Soita 044 7044413

Vahvuudet

  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 044 7044413
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit