Jussi Piispanen

Johtava konsultti, Digia Oyj

Olen teknisesti orientoitunut liiketoiminnan ammattilainen, ja toiminut erilaisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä liki 20 vuoden ajan; ja kokemusta löytyy niin kansainvälisistä suuryrityksistä, kuin myös startup- ja kasvuyrityksistä. Energisoidun muutoksesta, ja nautin kun saan olla mukana uudistamassa liiketoimintaa digitalisaation keinoin; uskon digitalisaation mahdollistavaan voimaan - parhaimmillaan teknologiat, oikein käytettynä, vapauttavat ihmiset sellaisiin tehtäviin, joissa ihmisten kohtaaminen ja inhimillisyys on tarpeen. Tätä ilosanomaa jalkautuan myös asiakkaideni suuntaan, olipa kyse sitten organisoitumisesta tehokkaammin, tai liiketoiminnan kehittämisestä ja teknologioiden valjastamisesta hyötykäyttöön. 

Uskon suuresti myös nykyaikasein johtamisen malliin; itseohjautuva, autonominen ja tilannesidonnainen organisoituminen ja johtaminen ovat avainasemassa mahdollistamassa nopeamman reagoinnin muuttuvan maailman haasteisiin. Vahvuuksiini kuuluu ennen kaikkea suurempien kokonaisuuksien ja asioiden välisten riippuvuuksien hahmottaminen, sekä nykytilan haastaminen sparraavalla ja valmentavalla otteella.

Me Digialla autamme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle ja saamaan jokaisesta päivästä enemmän irti. Olemme näkemyksellinen uudistaja asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä arjen prosesseista IoT-ratkaisuihin.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Kansainvälistyminen

Yhteystiedot

  • Soita +358 50 576 0455
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit