Jukka-Pekka Keronen

Yritysasiantuntija, ProAgria Etelä-Savo

Hei,

olen Jukka-Pekka Keronen yritysasiantuntija Mikkelistä. Toimin työssäni pääasiassa 1-10 hengen yritysten parissa Etelä-Savon alueella. Toimialaosaamisesi on vahvinta puulalla, jolle olen saanut koulutukseni ja aloittanut työuraani. Viimeisinä vuosina verkkokauppa ja digitaalisaation käytännön sovellukset yrityksissä ottavat yhä enemmän tilaa työssäni.

Yritystoiminnan kehittämisessä tuotekehitys ja yrityksen alkuvaiheen kehittäminen on vahvinta osaamisalaani. Olen perustanut oman yrityksen ja vienyt läpi samalla tuotekehitysprojektin ideasta myytäväksi tuotteeksi. Työni kautta olen saanut etuoikeuden olla mukana suunnittelemassa ja seuraamassa uusien hienojen ideoita ja viedä niitä eteenpäin innostuneiden ihmisten kanssa.

Päivittäisessä työssäni autan aloittavia ja toimivia yrityksiä suunnittelemaan ja rahoittamaan yritystoimintaansa. Tunnen hyvin julkiset rahoituskanavat ja niiden tarjoamat mahdollisuudet myös käytännössä. Erikoisosaamisalueeni on kehittää yhteistöhankkeita yritysryhmien yhteiseen toiminnan kehittämiseen ja hakea näille projekteille rahoitusta. Olen itse myös johtanut muutamia yritysryhmäprojekteja ja tiedän niiden heikkoudet ja vahvuudet.

Nähdään kiitoradalla!

Vahvuudet

  • Kasvu rahoitus

Yhteystiedot

  • Soita 0438267885
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit