Juha Määttä

Toimitusjohtaja, Spiralia Oy

Minulla on vahvaa näkemystä ja kokemusta eri alojen yritysten kehittämistoimenpiteistä (investointeja, teknologian kehittämistä, vientitoimintaa) ja niiden rahoittamisesta. Syvemmin olen ollut mukana noin 20 asiakasyrityksen kehittämisessä ja lisäksi olen vetänyt kolmen kasvu- ja muutosvaiheessa olevan yrityksen operatiivista liiketoimintaa mm. uusiutuvan energian tutkimuskeskus Energon Oy:tä. Tutkimusyhteistyö on ollut usein vahvasti mukana kehitystyössä ja sitä olen tehnyt mm. Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. 

Olen koulutukseltani yhdyskunta- ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri ja aloitin työurani maaperä- ja pohjavesitekniikan konsultointitehtävissä. Sieltä siirryin teknologiakeskusyhtiön palvelukseen Lahden tiede- ja yrityspuisto Oy:hyn, jossa vastasin ensin ympäristöalan projektitoiminnasta, sitten liiketoiminnan kehittämispalveluista ja välillä kiinteistöliiketoiminnasta kunnes palasin jälleen liiketoiminnan kehittämispalveluiden johtoon vetäen noin 20 asiantuntijan tiimiä. Nykyisin toimin oman konsulttitoimistoni Spiralia Oy:n kautta ja asiakaskuntani koostuu yrityksistä ja kuntasektorista. Asiakkaideni haasteet liittyvät mm. kasvun rahoittamiseen, uusien liiketoiminta-alueiden liiketoimintasuunnitteluun ja kiinteistöjen jalostukseen. 

Metsä- ja luontoyrittäjyyden kasvupolulle osallistujien kannalta arvokasta saattaa olla esimerkiksi kokemukseni liiketoiminnan kasvattamisesta ja uudistamisesta, kontaktini biojalostamoiden tutkimus- ja yritysverkostoihin, kokemukseni uusiutuvan energian liiketoiminnasta sekä monipuolinen kokemukseni julkisesta rahoituksesta. 

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Kasvu rahoitus

Yhteystiedot

  • Soita 0505525999
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit