Juha Lassila

Toimistopäällikkö, Rantalainen Oy Orimattila

Juha Lassila, Tradenomi KLT

Toimin tilitoimistoalalla toimistopäällikkönä 25 vuoden kokemuksella. Vetovastuullani on kaksi tilitoimistoa Rantalainen Orimattila ja Mäntsälä yhteensä meillä on 10 asiantuntijan tiimi hoitamassa nykyaikaisilla taloushallinon sähköisillä työkaluilla n. 300 yrityksen ja yhteisön asiakkuuksia. Hoidan asiakasyritystemme muutostilanteisiin liittyviä yritysjärjestelyjä ja yritysten perustamisia.

Parhaiten voin auttaa alkuvaiheessa yhtiön perustamisessa ja taloushallintopalveluiden järjestämisessä.

Lyhyesti Rantalaisesta:

Kotimainen perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan henkilökohtaisesti

Rantalainen on inhimillinen ja ihmiskasvoinen kotimainen perheyritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille.

Yritys on Taloushallintoliiton auktorisoima Suomen kolmanneksi suurin tilitoimisto ja suurimmista toimijoista ainoa aito perheyritys. Perheyrityksen kolmas sukupolvi astui yrityksen johtoon vuonna 2012.

Yrityksemme johdolla on vahvat verkostot tärkeimpiin valtakunnallisiin elinkeinoelämän edunvalvontaorganisaatioihin, kuten Suomen Yrittäjiin ja Kauppakamariin. Toimimme niissä aktiivisesti pk-yritysten erityispiirteet huomioiden.

Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen kirjanpitäjän ja palkanlaskijan. Rantalaisen asiakkaana tiedät aina, kenen puoleen kääntyä taloushallinnon haasteissa.

 

Juha Lassila

toimistopäällikkö, KLT

044 753 5701

juha.lassila@rantalainen.fi

 

Rantalainen Orimattila

Rantalainen Mäntsälä

Niementie 2, 16300 Orimattila

Osuustie 1 C 7, 04600 Mäntsälä

www.rantalainen.fi

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Yritysjuridiikka

Yhteystiedot

  • Soita 044 753 5701
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit