Jarkko Kurvinen

Markkinointipäällikkö, Plutoni Oy

Autan yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan myynti- ja markkinointikoneistoja sekä toimin asiakasyrityksissä ulkoistettuna markkinointipäällikkönä joko jatkuvana palveluna tai vuokraresurssina. Julistan sisältömarkkinoinnin ja mielipidejohtajuuden ilosanomaa useissa eri medioissa ja innostun kerta toisensa jälkeen markkinointiprojektien läpivienneistä.

Yritykseni Plutoni Oy auttaa asiakkaitaan markkinoinnin suunnittelusta toteutukseen. Plutoni Oy on erikoistunut verkkoliiketoiminnan ja sosiaalisen liiketoiminnan kasvattamiseen, asiakaskokemuksen parantamiseen ja yritysten vaikuttavuuden sekä myynnin parantamiseen sisältöstrategian ja sisältömarkkinoinnin keinoin.

Erikoisosaamistani on rakentaa asiantuntijuuden tunnusmerkkejä mielipidejohtajuuteen ja auttaa rakentamaan yrityksestäsi oman median, minkä avulla voit olla oman toimialansa ensisijainen tiedonhakulähde asiakkaille. Keskeinen teesini onkin, ”jos et hallitse asiakkaan tiedonhakuvaihetta, et voi hallita kaupantekovaihetta.”

Taustaltani olen myynnin ja markkinoinnin tekijä, aktiivinen sisältömarkkinoija ja kouluttaja sekä tietokirjailija. Olen kirjoittanut kaksi markkinointiaiheista kirjaa, vuoden parhaana markkinointikirjana palkitun Blogimarkkinointi-kirjan (Talentum 2011) viestintäkouluttaja Katleena Kortesuon kanssa sekä ajankohtaisen Mielipidejohtaja-kirjan (Talentum 2014) MARKin toimitusjohtajan Lauri Sipilän kanssa. Tuorein tietokirjani B2B-markkinoinnista on julkaistu keväällä 2016.

Yhteystiedot

  • Soita 0443479344
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit