Jari Junkkari

Asiakkuusjohtaja, Intotalo

Olen Intotalon valmentaja ja asiantuntijana, jolla on pitkä työkokemus markkinoinnista, myynnistä, asiakkuuksien johtamisesta, tiimien ja henkilöstön johtamisesta. Olen hyvin ratkaisukeskeinen ja luen paljon uusinta teoriaa. En usko hokkus pokkus temppuihin vaan pitkäjänteiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Toisin sanoen, menestystä ei saavuteta yhdessä yössä vaan tekemällä asioita laadulla ja pitkäjänteisesti. Toimin itse jatkuvasti myynnin ja markkinoinnin tehtävissä sekä johtamistehtävissä. Harrastaan liikuntaa ja toimin puolivakinaisena palomiehenä / yksikönjohtajana. Käytän myös paljon aikaani kahden lapseni ja avopuolisoni kanssa.

Asiakkaideni arkisia kysymyksiä ja ongelmia joihin haemme yhdessä vastauksia ovat mm. Kuinka markkinointi tulisi rakentaa? Kuinka myyntiä voidaan kehittää ja tehdä paremmin? Miten tämän hetken asiakkaat ostavat? Miten henkilöstön osaamista aletaan kehittää? Miten kasvua johdetaan arjessa? Miten brändiä kehitetään? Miten tekeminen jaksotetaan? Miten luodaan pitkän aikavälin toimintasuunnitelma? Miten viedään suunnitelmat käytäntöön? 

Yritysten muutosta ja kasvua ei voida saada aikaan ulkopuolisilla tahoilla vaan kehittyminen alkaa yrityksen henkilöstön osaamisen kasvattamisella. Ei ole olemassa mitään suoraan kopioitavaa menestykonetta, vaan jokaisen yrityksen on rakennettava se itse. Tämä vaatii rohkeutta sietää epävarmuutta, kykyä soveltaa muiden toimivia käytäntöjä, kehittää toimintaansa jatkuvasti ja pyrittävä olemaan erilainen kuin muut.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 0407384817
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit