Hannu Sarja

CEO, Merius Oy

Olen suunnittelualan kasvuyrittäjä ja johtaja. Perustin Merius Oy:n vuonna 2003 ja matkan alusta saakka olen halunnut ylittää asiakkaidemme odotukset.

Merius Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka auttaa teollisuusasiakkaitaan toteuttamaan tehdasympäristöön liittyvät investoinnit entistä paremmin ja kustannustehokkaammin. Hyödynnämme työssämme uusinta teknologiaa luovalla otteella.

Tapanani on kyseenalaistaa ratkaisumyönteisesti totuttuja toimintatapoja. Innostun korkean teknologian tuomista uusista mahdollisuuksista ja haluan olla aktiivisesti mukana kehittämässä suunnittelualaa ja teollisuuden tapoja toteuttaa investointeja. Tarvitaan enemmän rohkeaa ja luovaa ongelmanratkaisua, vähemmän pönöttämistä.   

Suhtaudun yrittäjyyteen ja antamaani palvelulupaukseen intohimoisesti. Uskon siihen mitä teen ja sen vuoksi haluan myös kasvattaa yritystäni. Nautin asiakkaiden myönteisestä yllättämisestä ja ihmisten onnistumisesta. Haluan olla kannustamassa myös muita yrityksiä heidän kasvupoluillaan. Olen vakuuttunut siitä, että kasvuyrityksen strategisen johtamisen lisäksi ihmisten johtaminen tulee tehdä erittäin hyvin. Yhteisen ymmärryksen syntyminen on hyvin tärkeää joka tasolla. Yhteisen ymmärryksen saavuttamiseksi organisaation ja ihmisten toiminnan haasteissa, saadaan avattua erilaisen tarinankerronan avulla.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen

Yhteystiedot

  • Soita +358405535790
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit