Hannu J.Nurmi

Yrittäjä, toimitusjohtaja, Cenare Oy konserni

Olen toiminut vuoden ajan Start -up ja Start-again yrityksissä sijoittajana ja toiminnan sparraajana myytyäni syksyllä 2014 omien yritysteni liiketoiminnot.

Toimin tätä ennen lähes 20 vuotta  yrittäjänä McDonald's ravintolaketjussa. Aloitin vuonna 1996 Järvenpäässä ja laajensin yritysteni tominnan Tuusulaan, Keravalle, Porvooseen, Kouvolaan ja Helsinkiin. Yritystoiminnan  ollessa laajimmillaan yritysteni palkkalistoilla oli yhteensä 312 henkilöä. Minut valittiin vuonna 1996 vuoden uusyrittäjäksi sekä ja vuonna 1997 vuoden McDonald' s yrittäjäksi. Olen toiminut luennoitsijana ja koulutttajana Francon franchising   konsulttitoimiston järjestämillä kursseilla. Koulutus on tällöin kohdistunut mm. yrittäksi haluaville, franchising ketjun perustamista suunnitteleville tahoille sekä ketjuissa toimville yrittäjille ja ketjujohdolle. Toimin useita vuosia markkinointi osuuskunta McD -Yhteismarkkinoinnin hallituksen jäsenenä sekä taloudenhoitajana. Osuuskunta vastaa McDonald-' ketjun mainonnasta ja markkinoinnista Suomessa

Toimin ennen yrittäjäksi ryhtymistäni metsätollisuuden markkinointi-, johtotehtävissä. Toimin mm Enso-Gutzait Oy:ssä tehdaspaikkakunnilla, pääkonttorissa Helsingissä, Enso-Marketing Ltd palveksessa Lontoossa. Kotimaassa olin rakentamassa Enson tytäryhtiötä Puumerkki -ketjua ja toimin sen tulosyksikönjohtaja ja Keravan jakelu-ja logistiikka keskuksen perustajana. Toimin "toisen palveluksessa " 1.9.1995 saakka jolloin aloitin McDonald's yrittäjäkouluksen. Tehtäväni tätä ennen oli toimia Makkinointijohtajana Finnforest Oy:ssä. Tehtävä sisälsi mm. Finnforest Norge A/S hallituksen puheenjohtajan tehtävät. 

Koulutukseltani olen, puuteollisuusteknikko, puutalousinsinööri ja Metsänhoitaja (HY pääaine puumarkkinatiede) lisäksi olen saanut  valmennusta lukuisilla myynnin, markkinoinnin ja yritysjohdon kursseilla .

Olen toiminut pari vuosikymmentä Keski-Uudenmaan ja sekä syntymäkuntani Valkealan ja nykyisen Kouvolan Yrityskummina.

Pitkäaikaisesta kiinnostuksesta myyntiä,  mainontaa, markkinointia ja yritysjohtamista kohtaan kuvaa se, että olin mm. perustamassa-80 luvun loppupuolella Audiomedia oy tä suomen ensimmäistä äänimainostoimistoa ja siihen liittyvää paikallisradiota toimien joitakin vuosia sen halliuksen puheenjohtajana.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Kasvu rahoitus
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 0400422588
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit