Anu Tieaho

yrittäjä, toimitusjohtaja, konsultti, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy

Olen KTM vuosimallia 1998 ja kokenut yritysjohtamisen ja yritysten kehittämisen ammattilainen. Toimin strategia- ja yritysjohdon konsulttina sekä yrittäjänä ja toimitusjohtajana Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy:ssä.  Pohjanmaan Ekonomitoimisto on tili- ja tulostoimisto, jonka liikevaihto on 3,5 meur ja joka työllistää 41 henkeä. Yrityksen nykyinen kasvutahti on yli 20%/vuosi.

Taustaltani löytyy yli 20 vuotta talous- ja henkilöstöjohtamista eri aloilta: vähittäiskauppa (KappAhl, Plantagen), metalli- ja elektroniikkateollisuus (SKS Connecto Oy), elintarviketeollisuus (Meira Oy). Yritykset, joiden kanssa olen työskennellyt hallituksessa tai johtoryhmässä ovat olleet kooltaan hyvin erikokoisia kansainvälisistä pörssiyhtiöistä yrittäjävetoisiin pienyrityksiin. Mutta loppujen lopuksi bisnes on bisnestä ja samojen kysymysten äärellä painitaan yrityksen koosta tai alasta riippumatta.

Minulla on myös matkan varrelta paljon kokemusta yrityskaupoista ja joku omakin turnaround -case, joissa selvitystilassa olleesta liiketoiminnasta tehtiin kannattava ja arvokas yritys.

Yrityksen ja muutoksen johtamisen tärkein työkalu on selkeä tavoitetila ja sitä tukeva rohkea, taitava johtaminen. Vahvuuksiani onkin yrityksen strategian kirkastaminen ja sen toteutumisen varmistaminen tehokkaan strategiaprosessin (mukaan lukien seuranta) käyttöönotolla ja ylläpidolla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty... MUTTA vain puoliksi tehty!

Linkedin-profiilista löytyy tarkempia tietoja taustastani.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Tiimin rakentaminen ja osaaminen

Yhteystiedot

  • Soita 0400587752
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit