Antti Paussu

Yrittäjäomistaja, Myyntijohdon personal trainer Oy / Mind Resources Oy / Upseller

Autan asiakasyrityksiäni tekemään parempaa liiketoimintaa. Tavoitteeni on luoda asiakkailleni käytänteitä, jotka elävät myös konsulttiprojektin päätyttyä. Useimmiten tuossa myös onnistutaan erittäin hyvin.

Käytännössä pureudumme kahteen osa-alueeseen: johtamiseen ja myynnin toimintatapoihin. Näiden kahden muuttujan sisältä löytyykin sitten yleensä värikäs kirjo vahvuuksia ja kehittämistä kaipaavia toimintamalleja, joita työstän asiakkaideni kanssa aiempaa vahvemmalle tasolle. Viimeisen 10 vuoden aikana olen läpivienyt kymmeniä hankkeita isoista pörssiyhtiöistä hyvinkin pieniin yrittäjävetoisiin kasvuyrityksiin. 2013 halusin siirtyä toimimaan yrittäjänä ja sen myötä olen tällä hetkellä pää- tai osaomistajana neljässä yhtiössä.

Ennen konsulttiaikaa olin 10 vuotta kansainvälisessä bisneksessä Unileverin ja Philipsin myynnissä sekä markkinoinnissa Suomessa sekä pohjoismaissa. Taustaltani olen KTM Helsingin Kauppiksesta.

Lähestymistapani on kovin käytännönläheinen. Haluan ymmärtää nykyiset toimintatavat ja niiden tuomat tulokset. Sitten katsomme omistajien tahtotilan; mitä liiketoiminnassa halutaan saavuttaa ja millä aikataululla. Sitten alamme kääntää tarvittavia ruuveja oikeampaan asentoon pala kerrallaan. Vaikka muutos on usein työlästä, niin se saa olla myös hauskaa ja eteenkin mielenkiintoista.

Vahvuudet

  • Johtaminen ja strategia
  • Myynti ja markkinointi

Yhteystiedot

  • Soita 0407090302
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit