Anne Gustafsson-Pesonen

Johtaja, Pienyrityskeskus XAMK

Anne Gustafsson-Pesonen työskentelee Pienyrityskeskuksen johtajana Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Hän on toiminut yksikön johtajana elokuusta 2015 alkaen. Pienyrityskeskus on perustettu vuonna 1980 pienten ja keskisuurten yritysten johtamisen, kasvuun tukemisen ja kansainvälistymisen koulutus ja TKI-yksiköksi. Koko yksikön toiminnan ajan merkittävä osa tuotetarjontaa on ollut myös yrittäjyyden ja uusien yritysten tukeminen. Kantavana ajatuksena on yrittäjyyden ja pk-yritysten tukeminen ketterästi, joustavasti ja tutkimustietoon perustaen. Yksikkö oli alunperin osa Helsingin kauppakorkeakoulua, sittemmin osa Aalto-yliopistoa ja on nyt osa Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulua.

Anne on toiminut yksikössä varajohtajan, koulutusjohtajan, koulutussuunnittelijan, kouluttajan, tutkijan ja projektipäällikön tehtävissä vuodesta 2000 alkaen. Hänellä on laajat kansalliset ja kansainväliset verkostot yrittäjyyden ja pk-yritysten TKI-toiminnan kentältä.

Anne tekee väitöskirjaopintojaan teemasta “Evaluating entrepreneurship education” Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululle.

Yhteystiedot

  • Soita 040 8344217
  • .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Linkit